Samsung Galaxy S, Σε 10 ημέρες το update σε Android 2.3 Gingerbread

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα διατεθεί η αναβάθμιση του Android 2.3 Gingerbread για το Samsung Galaxy S και συγκεκριμένα τις συσκευές που διατέθηκαν από Vodafone και Cosmote (οι υπόλοιποι θα περιμένουν ακόμα δύο εβδομάδες μετά). Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί με σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και το λογισμικό KIES. Άντε με το καλό και στο HTC Desire.

update 13 Ιουλίου 2011: Παιδιά γνωρίζω πολύ καλά ότι η αναβάθμιση του Galaxy S σας απασχολεί πολύ έντονα. Οι πληροφορίες μας στο τέλους Ιουνίου μιλούσαν για το επόμενο 10ήμερο, δηλαδή αυτές τις ημέρες. Όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αν μάθουμε περισσότερες πληροφορίες θα επανέλθουμε με νέο update και άρθρο ενημέρωση.

Σε Android 2.3 Gingerbread αναμένουμε την αναβάθμιση για το Samsung Galaxy Ace τέλος Ιουλίου και λίγο αργότερα θα διατεθεί το ίδιο update και για το Samsung Galaxy mini. Το Galaxy 3 θα παραμείνει στην έκδοση 2.2 Froyo.

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουλίου 2011 15:56

Σχόλια

  • Ε-Ε-Έρχεται!!!
    Κι ελπίζω να είναι ποιο γρήγορη από την προηγούμενη μέτρια ελληνική 2.2.

  • Μας υποχρεωσε παλι η samsung. Καλλιο αργα παρα ποτε παντως, γιατι υπαρχουν χρηστες που δεν θελουν να ασχοληθουν με πειραγματα στο κινητο τους (και δεν ειναι λιγοι)

  • Κωστα σου εχω 2 ερωτησεις..

    1. Θα γνωριζεις αν θα ειναι 2.3.4 η 2.3.3? (πολυ που μας νοιαζει,αλλα να ξερουμε τι φλασαρουμε αν χρειαστουμε εγγυηση!)

    2. το EsC θα το σταματησετε για καλοκαιρι?? χανουμε πολλες εκπομπες τωρα το καλοκαιρι! :)

  • @Elect_The_DeaD

    1. Η 2.3.3 θα ειναι λογικα. Η 2.3.4 δεν εχει δοθει επισημα ουτε στο εξωτερικο, λες να κανουμε εμεις την αρχη? :P

  • εχουμε leaked jvp και jvq..
    δεν πιστευεις οτι με τοσες καθυστερησεις στην επισημες ελληνικες "θα επρεπε" να περναμε πρωτη 2.3.4? αλλα το "θα επρεπε" με το τι θα γινει πραγματικα εχει ενα ετος φωτος αποσταση.. αν ερθει 2.3.3 παντως (μαλλον) δεν πιστευω να ερθει ελληνικη 2.3.4 ποτε..!

    • 2.3.4 λέμε ότι θα έρθει το Σεπτέμβριο για το Galaxy S II. Οπότε μακάρι...

  • παιδια η 2.3 παει σφαιρα απο τις πιο σταθερες ρομ που εχς δει με συνδιασμο DARKY 10.1 και lag fix enable με εφρανισι sensetion ποθ φενετε σαν το γαλαξια σ 2 ;) το σημαντικοτερο εχει μεγαλητερη αυτονομια για εμενα κατα την γνωμη μου

  • Μου ζητησε ενα φιλαρακι μου να του κανω αναβαθμηση στον galaxy s που εχει.εχει ακομα την 2.1,πως ακριβως γινετε μεσω kies;

  • Εγω το πηρα απο το Γερμανο αλλα συνεργαζεται με τη Cosmote.
    Θα περιμενω πανω απο 10 μερες αραγε?

  • Απο αρχες του μηνα κυκλοφορει η JVP με 2.3.4
    Την δουλευω εδω και 20 μερες και πιο συγκεκριμενα την F1 JVP Mod V6
    Μετα την αφαιρεση καποιων αχρηστων που ειχε η samsung μεσα (χρησιμοποιοντας το nitrality) το κινητο παει πιο καλα απο ποτε. Σιγουρα οχι σαν δηπυρινο με 1gb ram, αλλα πολυ κοντα σ' αυτα!

  • Σιγα μην είναι η 2.3.4 , δεν υπάρχει περίπτωση αλλιως θα πέσω απο τα σύννεφα.

    Πάντως η 2.3.3 είναι καλη και οπως είπαν και οι άλλοι η αυτονομία ειναι πολυ βελτιωμένη . Βεβαια το προβλημα με το battery drain υφίστανται...

    Τρομερές βελτιώσεις της 2.3.3 και στον browser βέβαια απο οτι διαβάζω στην 2.3.4 είναι ακόμα πιο γρήγορος...

  • άντε με το καλό. Από ότι είπε η HTC αυτή την εβδομάδα κάνει το test στο Desire οπότε έρχεται και αυτό

  • Μη με γελούν τα μάτια μου, μη με γελούν τ' αυτιά μου; Κώστα αν η Samsung Hellas το δώσει σε 10 μέρες, θα σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου... ελπίζω να μην είσαι πολύ ψηλός (που καιρός για έξοδα) :-ppp

  • Καιρός ήταν να πάρουμε gingerbread αλλά ευχόμουν να αργήσει λίγο ακόμα (μην βαράτε, :-D ακούστε πρώτα) μπας και έρθει απευθείας έκδοση 2.3.4 γιατί με τα τώρα δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 2.3.4 (οπότε δεν ξέρω αν και κατα πόσο θα πάρουμε τελικά 2.3.4, κοιτάξτε τι έγινε με τις 2.2 και 2.2.1)...
    Οι 2.3.4 (JVP και JVQ, leaked και οι 2) είναι αρκετά ανώτερες των 2.3.3

  • ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SAMSUNG ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ???

  • Ρε παίδεια θέλω να αγοράσω κινητό και σιγκεκριμένα το samsung galaxy s αλλά είναι πόλη ακριβό κάνει 400 ευρώ μήπως ξέρει κανείς αν θα πέσει η τιμή του και ποτέ θα πέσει γιατί το θέλω πόλη αυτό το κινητό.Από την αλή άμα δεν μπορώ να αγοράσω το galaxy s λέω να πάρω το galaxy ace αλλα έχει χάλια κάμερα και λένε ότι δεν έχει flash player στο internet και δεν έχει 3G για βιντεοκλήσεις.πιτε μου την γνώμη σας τι να αγοράσω .Η να περιμένω μήπως βγει κανένα καλύτερο κινητό από ace αλλά μέχρι 300 ευρώ?!!?!

  • Δημήτρη το κινητό είναι στα 330-350 ευρό πλεον.
    Τώρα το κινητό, με simply honey 3.8 και gto alpha 7, απλα πετάει.
    Χώρια ότι ο gto σηκώνει oc στα 1500mhz..

  • traianos, ναι μπορείς. Όπως αναφέρω και στο άρθρο η αναβάθμιση για εσάς θα έρθει περίπου δύο εβδομάδες από τους υπόλοιπους.

  • @Elect_The_DeaD

    Απο bugs πως πανε αυτα?
    Το o/c στα 1500 ειναι 100% σταθερο(?) ή εχεις Force Close s?
    Εγω οπως ειπα με την jvp f1 εχω βρει "την υγεια μου". Καμια σχεση το κινητο με πριν, αλλα ψηνομαι να δοκιμασω κι αλλα, με την προϋποθεση οτι η αξιοπιστια τους ειναι 99,9%!

  • @tp

    Είναι θέμα συσκευής. ΕΓΩ στα 1500 δεν έκατσα πολυ αλλα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Το έχω στα 1200 συνήθως (δεν καταλαβαίνεις διαφορά στη χρήση σε τέτοιο επίπεδο ρομ-κερνελ) και είναι 1000% σταθερο το σύστημα (όπως σου είπα, για πάνω απο 1200-1300 δεν μπορώ να σου εγγυηθώ αν θα είναι σταθερό, γιατί είναι θέμα συσκευής.)

  • Αν εξαιρεσουμε το o/c
    Υποθετοντας οτι ειναι 1000 - 1200, οι 2 rom που αναφερεις ειναι πολυ σταθερες και γρηγορες?
    Αυτο με ενδιαφερει κυριως.
    Ποια προτεινεις να δοκιμασω?
    Απο theme προτιμω το aosp android (default)

  • τι λέτε ρε το samsung galaxy s κάνει 330-350? άμα κανιε τόσο που είναι να το αγοράσω εδώ cosmote multirama vodafone public κάνει 400 ευρώ ..και τι είναι το ο/c ?

  • Η simply honey 3.8 είναι σφαίρα και βασίζεται σε jvp (αύριο βγαίνει η 3.9). Ο damian gto alpha 7 είναι ο κερνελ που έχω βάλει εγώ (αποψη μου: ο καλύτερος κερνελ). Το θέμα είναι honeycomb. Μπορεις να βάλεις tw4 του S2 η να βάλεις τον κάποιον launcher με android vanilla theme. (adw ex έχω εγώ).

    Το oc Δημήτρη είναι το overclock.
    400+ κάνει σε γερμανο γουιντ κλπ. Αν ψάξεις στο skroutz θα βρεις απο 330 και προς τα πάνω :)

  • Να κάνω μια ερώτιση???
    Γιατί το κινητό μου SGS δίχνη ότι έχει 308mb μνήμη ram και όχι 512 που έχει κανονηικά?????????

  • Οκ φιλε ευχιστω για την απαντιση...
    Απλα ειχα την απορια αυτη...
    THANXSSSSSS...

  • παιδια οποιος την φορεσει να ανεβασει τις εντυπωσεις του για την ταχυτητα του κινητου

  • η ταχυτητα και η αποδοση θα ειναι οπως σε ολες τις 2.3.3 (πιστευω το ποσοστο των ατομων που ειναι με επισημη ελληνικη 2.2 ακομα, ειναι απειροελαχιστο, οποτε ξερετε την ταχυτητα της 2.3.3..)
    εγω προσωπικα δεν προκειται να την βαλω ποτε! (οι 2.3.4 (jvp και jvq), αν και ανεπισημες ακομα, ειναι πολυ ανωτερες των 2.3.3)
    Το μονο καλο για μενα, ειναι οτι αν χρειαστει να το στειλω για σερβις, δεν θα χρειαζεται να περασω 2.2 με bootloaders και μετα την ελληνικη 2.2. απλα θα περασω την ελληνικη 2.3.3 και τελος!
    το μονο καλο που βρισκω εγω! :)

  • τελικά. περίμενα. όλο αυτό. το καιρό και στις. τελευταίες μέρες λυγισα και φλασαρα την 2.3.4 η οποία είναι αρχοντιά. όταν την καραφορτωσω εφαρμογές. θα δω αν παραμένει. ταχύτατη. πάντως στο test από 940 που έφτανε το σκορ τώρα φτάσαμε. στα 1430. Μεγάλη διαφορά..!!!

  • μηπως εχεις κανει κατι λαθος φιλε μου? μου φαινεται αρκετα μικρο το 1400..!

  • Ελπίζω να έρθει επιτέλους η επίσημη αναβάθμιση γιατί μετά την αναβάθμιση σε 2.2 είναι άλλο galaxy... K παρα΄το γεγονός πως έχει πάει κ για service στην αντιπροσωπεία κ έκαναν clean install, υπάρχει μεγάλη διαφορά με το 2.1. Για τον browser ιδιαίτερα είναι η μέρα με τη νύχτα...

    Τώρα να ρωτήσω κ κάτι τους υπόλοιπους: Υπάρχουν κάποια site όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες για αρχάριους (με όρεξη για σκάλισμα όμως) σχετικά με το φλασάρισμα του galaxy κλπ κλπ? ευχαριστώ

  • @ eject, Περίμενε λίγο φίλε μου μπορεί και σήμερα το βράδυ πχ να είναι έτοιμη η 2.3, είμαι της άποψης ότι το original είναι πάντα ποιότικότερο...λίγη υπομονή όπως κάνουμε όλοι.

  • @eject
    myphone.gr ..!
    τα παντα ολα,εχουμε και δικο μας sub-forum για το γαλαξια,πολλους οδηγους για αρχαριους,πολυ καλους μοντερειτορς και ειμαστε και η καλυτερη παρεα!
    (τον μαρτιο εγω προσωπικα δεν ηξερα τι ειναι το ροοτ.. πλεον ειμαι σε αλλο επιπεδο..!:P)

  • Βρε παιδια εχουαι καμια κινηση η οχι ακομα??
    Εγω πριν 10 λεπτα δοκιμασα και δεν εχει ερθη ακομα....
    Πωw μπορω να δω απο ποιο δικτιο ειναι το κινητο μου γιατι το εχω παρη απο το plaisio?????

  • Εγώ επικοινώνησα με την υποστήριξη κ δεν γνώριζαν πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση... Στη συνέχεια μου είπαν το γνωστό παραμύθι να ελέγχω διαρκώς μέσω του kies προκειμένου κάποια στιγμή να ενημερωθώ για το επερχόμενο update...

  • Απο οτι βλεπω θα περιμενουμε πολυ ακομα με τη samsung hellas που μπλεξαμε δεν μπορουνε να ακολουθησουν ουτε μια ημερομηνια διαθεσης του update.Εδω που φτασαμε θα περιμενουμε με τα καλωδια στα χερια ακου τι λενε στο κοσμο.....

  • Καλησπέρα απο το ψυχρό Γιοχανεσμπουργκ. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το εξής πρόβλημα με τον γαλαξία : Ξαφνικά και χωρίς κανένα προφανή λόγο το κεντρικό κουμπί όπως και τα κουμπιά δεξια και αριστερά του, δεν κάνουν τίποτα - ΝΕΚΡΑ - ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ. Επειδή εδώ που είμαι είναι μάλλον λίγο δύσκολο να βρώ σερβις, εχει κανεις στο νου του καμιά εφαρμογή που να μου δίνει όλα τα πλήκτρα λειτουργίας στην οθόνη αφής; Ευχαριστώ.

  • Γιαννη, για να δεις αν ειναι προβλημα λογισμικου ή συσκευης, πατα στον dialer *#0*#
    κατω εχει μια επιλογη "sub keys", αν δουλευουν τα κουμπια, καθε φορα που θα πατας ενα πληκτρο θα αλλαζει χρωμα η οθονη.
    αν δεν δουλευουν, η πρωτη απόπειρα θα ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (ρυθμισεις-απορρητο-επαναφορα εργοστασιακων).
    αν παλι εχεις cwm, κανε wipe data, wipe cache partition, και στο advanced-wipe dalvik cache

  • E_T_D ευχαριστώ για την βοήθεια.Το τσέκαρα με το *#0*# και δεν άλλαζε χρώμα η οθόνη με τα τρίακάτω πλήκτρα, οπότε πήγα σε επαναφορά αλλά Δυστυχώς δεν έπιασε.
    Το αστειο είναι οτι δεν δουλεύει ούτε το μικρόφωνο, είναι σαν να έχουν νεκρώσει όλες οι λειτουργίες απο την οθόνη και κάτω.
    Αν έχεις άλλη πρόταση, ευχαρίστως να το παλέψω...

  • δυστυχως, μαλλον εχεις hardware προβλημα τοτε φιλε μου. θα πρεπει να το στειλεις για service..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.