Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite: Renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησαν κάποια renders των επερχόμενων Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite, τα οποία δεν αποκάλυπταν και πολλές λεπτομέρειες. Τώρα, δημοσιεύθηκαν μερικά νέα renders που μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε καλύτερα τον σχεδιασμό τους.

Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες

Τα νέα renders δείχνουν τη μπροστά μεριά των Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite. Φαίνεται ότι τα δύο smartphones θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό και θα διαφέρουν ελάχιστα στις διαστάσεις.

Και τα δύο smartphones έχουν punch hole στο κέντρο της οθόνης, ενώ τα bezels του Galaxy Note 10 Lite είναι ελαφρώς πιο μικρά. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S10 Lite έχεις σχετικά διαφορετικό σχεδιασμό στο ηχείο.

Μπορεί τα renders να μην αποκαλύπτουν την πίσω μεριά των smartphones, αλλά σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα έχουν το παραλληλόγραμμο module που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Επιπλέον, τα Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite θα διαθέτουν τρεις κάμερες, ενώ το δεύτερο θα έχει μπαταρία 4.500mAh και φυσικά το S Pen της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας.

Θα κυκλοφορήσουν Μάρτιο;

Κάποιοι θεωρούν ότι η ημερομηνία στα renders αποκαλύπτει και την ημέρα παρουσίασης των  Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite. Ωστόσο, η 22α Μαρτίου του 2020 δεν πέφτει Παρασκευή, αλλά Κυριακή.

Επίσης, μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τα smartphones τον Ιανουάριο. Οπότε, μόνο ο χρόνος θα δείξει πότε θα βγουν στην αγορά τα δύο νέα έξυπνα τηλέφωνα της Samsung.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Ιανουαρίου 2020 17:54

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.