Samsung Galaxy S11: Νέα camera modes καθώς και μικρότερα bezel

, Samsung Galaxy S11: Νέα camera modes καθώς και μικρότερα bezel

Η Samsung προετοιμάζει το Galaxy S11, το επόμενο flagship smartphone που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Τώρα σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το Galaxy S11 θα έχει μικρότερα bezel στις πλευρές του παρόλο που δεν θα ενσωματώνει οθόνη waterfall, Night Hyperlapse camera mode, Director View, Single Take Photo, Vertical Panorama, Custom Filters καθώς και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 8K στα 30fps.

, Samsung Galaxy S11: Νέα camera modes καθώς και μικρότερα bezel

Director View

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, η λειτουργία Director View, θα επιτρέπει την χρήση πολλαπλών καμερών για την καταγραφή βίντεο ενώ την ώρα που γίνεται η καταγραφή, ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να εναλλάξει ανάμεσα σε οποιαδήποτε κάμερα θέλει. Αν για παράδειγμα, τραβάτε ένα βίντεο και θέλετε να κάνετε ένα κοντινό σε ένα αντικείμενο, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον τηλεφακό, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε το βίντεο.

Night Hyperlapse

Το Night Hyperlapse, ίσως μοιάζει με το κλασσικό hyperlapse που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ίσως όμως ονομάζεται Night Timelapse.

Καταγραφή βίντεο 8K 30fps

, Samsung Galaxy S11: Νέα camera modes καθώς και μικρότερα bezel

Στην beta του One UI 2.0 το XDA-Developers, εντόπισε κώδικα ο οποίος απευθύνεται στην δυνατότητα καταγραφής βίντεο ανάλυσης 8K στα 30fps, προφανώς με την χρήση της κάμερας των 108MP η οποία φημολογείται ότι θα ενσωματωθεί στα Galaxy S11.

Single Take Photo

Με το mode αυτό ο χρήστης μπορεί να τραβήξει για 15 δευτερόλεπτα μία σειρά από φωτογραφίες ή ένα μικρό βίντεο. Αυτή η λειτουργία θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ήδη καθώς υπάρχει λειτουργία που επιτρέπει την συνεχόμενη καταγραφή φωτογραφιών.

Vertical Panorama

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ εξήγηση. Μέχρι τώρα το Panorama mode, επιτρέπει την καταγραφή μίας φωτογραφίας στον οριζόντιο άξονα. Η λειτουργία αυτή θα δώσει την δυνατότητα να κάνετε capture μία φωτογραφία στον κάθετο άξονα.

Custom Filters

Αυτή είναι η λειτουργία που δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα σε τι αναφέρεται. Ίσως, ο χρήστης να μπορεί να προσαρμόσει δικά του φίλτρα για να καταγράψει μία φωτογραφία.

Bezel

Τέλος, ο γνωστός leakster, Ice Universe, αποκαλύπτει ότι κανένα Gaalxy S11 δεν θα έχει waterfall display, παρόλα αυτά τα bezel στις πλευρές του θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά του Note 10.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung έχει καταθέσει και ένα trademark με όνομα “Space Zoom” το οποίο μάλλον αναφέρεται σε μία τεχνολογία zoom.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Μετά το “οθόνη waterfall” που δεν θα έχει, πετάς ένα κόμμα για τα υπόλοιπα που θα έχει και δημιουργείς σύγχυση εάν τελικά τα έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.