Samsung Galaxy S11+: Screen protectors επιβεβαιώνουν το design

, Samsung Galaxy S11+: Screen protectors επιβεβαιώνουν το design

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν δει τις τελευταίες ημέρες πολλές και διαφορετικές πληροφορίες οι οποίες αφορούν την οικογένεια Samsung Galaxy S11. Παρόλο που η Samsung δεν έχει κάνει κάποιο tease και δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάποιο χαρακτηριστικό οι leaksters δεν σταματάνε να φέρνουν στην επιφάνεια πληροφορίες για τα Galaxy S11e, S11 και S11+ τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν στις 18 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/B6CdcgHg5bv/

Ο γνωστός leakster, Ice Universe, ξανά χτυπά αποκαλύπτοντας ένα screen protector για την έκδοση S11+ η οποία λέγεται ότι θα είναι ένα θηρίο αφού θα έχει μεγάλες διαφορές με την απλή έκδοση Galaxy S11. Πιο συγκεκριμένα, το προστατευτικό οθόνης επιβεβαιώνει το κεντρικά τοποθετημένο μονό punch hole στο οποίο θα φιλοξενηθεί η μία και μοναδική front facing κάμερα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το display του S11+ λέγεται ότι θα ανέρχεται στις 6.8 ίντσες και θα είναι τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το S11+ λέγεται ότι θα έχει custom έκδοση του αισθητήρα 108MP ISOCELL Bright HMX, Exynos 990 για την αγορά της Ευρώπης και μπαταρία που θα φτάνει έως τα 5.000mAh.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.