Samsung Galaxy S11+: Screen protectors επιβεβαιώνουν το design

, Samsung Galaxy S11+: Screen protectors επιβεβαιώνουν το design

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν δει τις τελευταίες ημέρες πολλές και διαφορετικές πληροφορίες οι οποίες αφορούν την οικογένεια Samsung Galaxy S11. Παρόλο που η Samsung δεν έχει κάνει κάποιο tease και δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάποιο χαρακτηριστικό οι leaksters δεν σταματάνε να φέρνουν στην επιφάνεια πληροφορίες για τα Galaxy S11e, S11 και S11+ τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν στις 18 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/B6CdcgHg5bv/

Ο γνωστός leakster, Ice Universe, ξανά χτυπά αποκαλύπτοντας ένα screen protector για την έκδοση S11+ η οποία λέγεται ότι θα είναι ένα θηρίο αφού θα έχει μεγάλες διαφορές με την απλή έκδοση Galaxy S11. Πιο συγκεκριμένα, το προστατευτικό οθόνης επιβεβαιώνει το κεντρικά τοποθετημένο μονό punch hole στο οποίο θα φιλοξενηθεί η μία και μοναδική front facing κάμερα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το display του S11+ λέγεται ότι θα ανέρχεται στις 6.8 ίντσες και θα είναι τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το S11+ λέγεται ότι θα έχει custom έκδοση του αισθητήρα 108MP ISOCELL Bright HMX, Exynos 990 για την αγορά της Ευρώπης και μπαταρία που θα φτάνει έως τα 5.000mAh.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.