Smartphones

Samsung Galaxy S20 και S20+: Δεν θα έχουν την κάμερα 108MP

Η Samsung φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι θα ενσωματώσει στο επόμενο flagship smartphone Galaxy S20 κύρια κάμερα των 108MP η οποία θα είναι μία custom έκδοση του αισθητήρα ISOCELL Bright HMX ο οποίος ενσωματώθηκε αρχικά στο Mi Note 10 της Xiaomi. Τώρα όμως σύμφωνα με τον γνωστό leakster, Ice Universe η Samsung θα ακολουθήσει όπως και παλαιότερα την ίδια τακτική, τοποθετώντας κάμερα η οποία ανέρχεται στα 12MP με αποτέλεσμα να κρατήσει αποκλειστικά για το flagship Galaxy S20 Ultra τον αισθητήρα των 108MP.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Samsung θα μείνει στα 12MP για τα δύο smartphone της Galaxy S20 και S20+. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη κάμερα των 12MP ενσωματώθηκε στο Galaxy S7 και S7 Edge τα οποία κυκλοφόρησαν το 2016. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ice Universe το pixel size θα ανέρχεται στα 1.8μm και οι επιδόσεις αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά σε σχέση με τα Galaxy S10 και Note 10+ τα οποία κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο και τον Αύγουστο του 2019.

Τα τρία Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra αναμένεται να παρουσιαστούν στις 11 Φεβρουαρίου στο γνωστό Unpacked event στο San Francisco.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.