Smartphones

Samsung Galaxy S22: Επιβεβαιώνεται η μπαταρία των 3700 mAh

Μία φωτογραφία που εμφανίστηκε στο Ιnternet επιβεβαιώνει το μικρότερο μέγεθος της μπαταρίας του Samsung Galaxy S22. Εκτός από την μπαταρία, επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο ότι το νέο μοντέλο θα έχει μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Στο Internet έκανε την εμφάνισή της μία φωτογραφία της ίδιας της μπαταρίας που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S22 και η οποία αποδεικνύεται ότι θα έχει χωρητικότητα 3700 mAh. Όλα δείχνουν ότι για το νέο της μοντέλο, η Samsung δεν είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει τη λογική που διέπει τους άλλους κατασκευαστές που επιλέγουν μπαταρίες κοντά στα 5000 mAh.

Το ερώτημα που παραμένει είναι εάν ένα smartphone που σίγουρα θα είναι 5G θα προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία με μία τέτοια μονάδα αποθήκευσης ενέργειας. Από την άλλη μεριά, οι περισσότερες φήμες συμφωνούν ότι η μικρότερη μπαταρία του Samsung Galaxy S22 δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι το συνολικό μέγεθος του νέου μοντέλου θα είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του.

H χωρητικότητα των μπαταριών του Samsung Galaxy S22 Plus και του Samsung Galaxy S22 Ultra θα είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας στα 4500 mAh και 5000 mAh αντίστοιχα.

Επεξεργάστηκε την 29 Σεπτεμβρίου 2021 17:37

Σχόλια

  • 3700 mAh για οθονη 6+ ιντσες....!!!!Πραγματικα ποσο περιμενουν να κραταει η μπαταρια του...?

    • Για να βάλουν μεγαλύτερη στο S23 και να χαρούμε, hello, το κάνουν από το s6 συνεχώς...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.