Samsung Galaxy S6 Active: Ξαναφέρνει την υποδοχή για MicroSD;

Μαζί με το πολυπόθητο μέταλλο στην κατασκευή του Samsung Galaxy S6 το οποίο σχολιάστηκε θετικά, η Samsung έκανε και κάποιες αλλαγές που δεν έτυχαν θερμής αποδοχής από τους fans της. Σε αντίθεση με την περσινή ναυαρχίδα, αποφάσισε να αφαιρέσει την αδιαβροχοποίηση, την επέκταση μνήμης και την αποσπώμενη μπαταρία.

Ήδη έχει διαρρεύσει ότι ετοιμάζει το Samsung Galaxy S6 Active το οποίο θα είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό, αλλά δεν θα έχει αισθητήρες δαχτυλικού αποτυπώματος και καρδιακών παλμών. Λέγεται όμως ότι η Samsung κάνει στροφή στην απόφασή της και θα προσθέσει υποδοχή για MicroSD κάρτα.

Ωστόσο μιας και δεν είναι επίσημες πληροφορίες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αληθεύουν. Αν όμως εκτός από την αντοχή στο νερό και την κάρτα MicroSD, προσέθετε και αποσπώμενη μπαταρία, τότε θα προσέφερε μια καλή εναλλακτική σε όσους παραπονέθηκαν για τα χαρακτηριστικά που λείπουν από το Samsung Galaxy S6.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:38

Σχόλια

  • τελεια επιλογη αρκει να ερθει στην ελλαδα νωρις και οχι εναν χρονο μετα οπως το s5 active

  • Η micro sd χρειάζεται, θες να κατεβάσεις κάτι από το internet (μεγάλο αρχείο) δε λέει στο κινητό γιατί πόση χωρητικότητα θα έχει το κινητό 32; 64gb; Πάλι λίγα είναι. Η sd χρειάζεται για πολλούς λόγους.
    Όσο για την αδιαβροχοποίηση καλό είναι να έχει (κάτοχος xperia z ultra) αλλά αν δεν έχει, δε χάλασε και ο κόσμος.

  • Για μένα τα κινητό χωρίς OTG και SD card δεν λένε....

    Γιατί να μην έχει φτιάξει ένα Galaxy A5 ή A7 με USB on the go....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.