Samsung Galaxy S8: Η ψηφιακή βοηθός Bixby θα γνωρίζει 7-8 γλώσσες

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι το Samsung Galaxy S8 θα έρθει με μια νέα ψηφιακή βοηθό, η οποία θα ονομάζεται Bixby. Η Bixby θα προσφέρει αρκετές νέες δυνατότητες, όπως αναγνώριση αντικειμένων με την χρήση της κάμερας και ότι θα είναι ενσωματωμένη σε αρκετές stock εφαρμογές. Σήμερα έρχεται μια νέα πληροφορία για την Bixby, η οποία κάνει λόγο για υποστήριξη 7-8 διαφορετικών γλωσσών, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Κορεάτικων και Κινέζικων.

Εάν αυτή η πληροφορία επαληθευτεί, αυτό θα σημαίνει ότι η Bixby θα έχει περισσότερες γλώσσες από την Google Assistant, η οποία προς το παρόν υποστηρίζει Αγγλικά και Γερμανικά στα Pixel phones, και μόνο Αγγλικά στα Google Home προϊόντα. Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη έκδοση της Google Assistant στο Allo chat app, η οποία γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά, Hindi, Ιαπωνικά και Πορτογαλικά.

Ακόμη και αν συγκρίνουμε την Bixby με την έκδοση της Google Assistant για την εφαρμογή Allo, υπάρχει σαφές προβάδισμα για την ψηφιακή βοηθό της Samsung. Όμως, μια ψηφιακή βοηθός δεν κρίνεται αποκλειστικά από την γνώση της σε μεγάλο αριθμό γλωσσών, αλλά από την εμπειρία χρήσης. Για να καταφέρει η Bixby να θεωρηθεί καλύτερη από αντίστοιχες ψηφιακές βοηθούς θα πρέπει να έχει καλή αναγνώριση ομιλίας, κατανόηση του περιεχομένου της συνομιλίας και ακρίβεια σε αυτό το οποίο θα της ζητηθεί να κάνει.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2017 22:52

Σχόλια

  • Έχω το Amazon echo και η Αλεξα είναι μακράν μπροστά στην αναγνώριση φωνής.. Μιλάμε καταλαβαίνει τα πάντα.. Δηλαδή εμένα που τα Αγγλικά μου είναι χάλια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.