Samsung H1 Vodafone 360 hands on

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο κινητό Samsung H1 με ενσωματωμένο το νέο μενού υπηρεσιών Vodafone 360. Το Samsung H1 φοράει το λειτουργικό σύστημα LiMo (βασίζεται σε Linux), επεξεργαστή 600MHz TI OMAP 3430, έχει οθόνη αφής 3,5 ιντσών 800×480 pixels AMOLED, κάμερα 5 Megapixel με 8x ψηφιακό ζουμ, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM Radio με RDS, HSDPA 7,2Mbps και έχει είσοδο για κάρτες μνήμης microSD και υποδοχή για ακουστικά 3,5mm.

Το Samsung H1 Vodafone 360 αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με τις υπηρεσίες Vodafone 360 πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίσαμε ίσως να μην είναι ακριβώς αυτά που θα έχει το κινητό όταν θα κυκλοφορήσει.

Επεξεργάστηκε την 8 Οκτωβρίου 2009 18:35

Σχόλια

  • Τι βλακείες είναι αυτές; Εκεί στη Vodafone έχουν χάσει τη μπάλα νομίζω. Καλύτερα να πουλάνε τσίχλες;! Τουλάχιστον αυτές θα είναι γνήσιες και όχι αντιγραφή από iPhone, Microsoft.

  • Δεν το βλέπω βλακεία. Μπορεί όλοι εμείς να έχουν ζήσει και να δουλεύουμε hi-end smartphones εδώ και πολύ καιρό, αλλά για να τα σετάρεις και να τα φέρεις στα μέτρα σου πρέπει να ασχολείσαι. Να κατεβάζεις εφαρμογές, να τις εγκαθιστάς κ.τ.λ. Οι συσκευές 360 της Vodafone θα τα κάνουν αυτά out of the box. Απευθύνονται σε κόσμο που δεν θέλει να ξέρει πως γίνεται κάτι, απλά να γίνεται. Δεν είναι η επανάσταση της κινητής τηλεφωνίας, είναι mainstream συσκευές για όλους.

    Τώρα σε ότι αφορά τις "αντιγραφές" και ποιος δεν αντιγράφει το iPhone? Οι περισσότεροι όταν βλέπουν ένα νέο κινητό με οθόνη αφής, ρωτάνε "αυτό το κάνει όπως το iPhone".

  • Αν κρίναμε όλοι από χαρακτηριστικά θα βγάζαμε τα χειρότερα κινητά για καλύτερα. Όμως ποτέ δεν κρίνουμε μόνο από τα χαρακτηριστικά ;)

  • Οι εταιρίες δεν μπορούν να φτιάξουν ένα δικό τους μενού; αν κλέβουν ιδέες από άλλες ποτέ δεν θα γίνουν καλύτερες.
    Από πίσω θυμίζει ένα παλιό Sony Ericsson Walkman αποκλειστικά από την Vodafone.

  • @stratis. φιλε Στρατη το τηλεφωνο αλλα και οποιαδηποτε συσκευη δεν την κανει το hardware αλλα το λογισμικο. Τωρα αν εσυ κρινεις ενα τηλεφωνο απο τα megapixel τι να πω.

  • Παιδιά το Samsung H1 το είδα στην παρουσίαση της Vodafone Hellas, δεν το δίνουν ακόμα για δοκιμή. Θα κυκλοφορήσει μέχρι το Δεκέμβριο.

    isidoros, πούλησα το HTC HD και παρήγγειλα το iPhone 3GS 16GB λευκό ;)

  • nick, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Vodafone, ούτε μπορώ να υπολογίσω πόσο θα έχει.

  • Vodafone 360 Samsung H1

    ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ MAINSTREAM BRANDED κινητά
    Το κινητό φορά λογισμικό LINUX και πιο συγκεκριμένα το LIMO από το LIMO Foundation
    υπάρχουν εφαρμογές ΗΔΗ ετοιμες για κατέβασμα από τη Vodafone(και τριγύρω), οι εφαρμογές είναι widgets (.wgt) (ίσως δούμε και κάτι παραπέρα)
    3.5 ιντσών Capacitive OLED TouchScreen με 16μύρια χρώματα
    16GB/8GB internal memory
    Wi-Fi / HSDPA / Bluetooth 2.0
    5Megapixel autofocus camera με flash
    720p High Definition Video Recording
    GPS με maps support και όχι μονο για Geotaging όπως πολλά άλλα Dumb Phones
    Full HTML Browser όπως (iphone/pre/htc hero κτλ)

    κτλ κτλ
    2 Μοντέλα λογικά θα διατεθούν με το launch event
    Vodafone 360 Samsung H1 ( Η ναυαρχίδα)
    Vodafone 360 Samsung Μ1 (πιο light συσκευή λόγω μικρότερης κάμερας, tft οθόνης αντί OLED, έλειψης wifi,GPS κτλ κτλ)

  • @Sgr...τι εφαρμογες να εγκαταστησεις σε αυτο το τηλεφωνο ρε φιλε...μας δουλευεις?
    Βολεψου με τα 5mpx camera και αυτο το χαζο μενου (made in vodafone) που βλεπω στο video και πολυ σου ειναι

  • Κάνω έρευνα για κινητό και σε όλα τα sites βλέπω τα ίδια. Οι χρήστες του iphone κλασικά μπαίνουν στα posts για να πουν ότι το κινητό τους είναι το καλύτερο. Μετά θα βγει το 4G και θα το πάρουν γιατί θα έχει κάμερα της προκοπής με flash, καλύτερη ποιότητα στις κλήσεις, αναφορές παράδοσης, multi tasking, μπαταρία της προκοπής κτλ, τα οποία τώρα είναι δευτερεύοντα (έτσι έγινε με 2G --> 3G --> 3GS). Και θα είναι πάλι στα 600 ευρώ (όσο κάνει 1 laptop) και θα το αγοράσουν όλοι επειδή είναι το πιο εξελιγμένο iphone. O SGR έκανε την καλύτερη τοποθέτηση, το κινητό έχει συγκεκριμένο σκοπό και λειτουργικό που αναπτύχθηκε από τη Vodafone.

  • Γεια σας εχω παρη εδω και μια εβδομαδα το samsung h1και μπενω σε διαφορα site για να παιξω βιντεακια και αλλα μου τα παιζη και αλλα οχι και παλευω να κατεβασω και να εγκαταστισω το adobe flash player για κινητο που ειναι αλλα μου λεει οτι το αρχειο δεν υποστιριζεται.
    Μηπως μπορει να με βοηθιση καποιος να μου πει τη πρεπει να κανω?????

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.