Smartphones

Τα τούμπανα smartphones που περιμένουμε το 2020

Αυτά είναι τα πιο τούμπανα μοντέλα smartphones που περιμένουμε μέσα στο 2020, κάποια έχουν ήδη κυκλοφορήσει, τα περισσότερα έρχονται σε special χαρακτηριστικά. Αναμεμειγμένα με φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι μοντέλα smartphones τα οποία θα “κονταροχτυπηθούν” μεταξύ τους για τον θρόνο του βασιλιά.

Τα trends του 2020

Τα μέχρι σήμερα trends για τα smartphones εσοδείας 2020 είναι το 5G, οι μεγαλύτερες μπαταρίες, πιο γρήγορες ταχύτητες σε επεξεργαστές, μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, καλύτερες κάμερες με μεγαλύτερο zoom και μεγαλύτερη λεπτομέρια στις φωτογραφίες, αλλά και έυκαμπτες οθόνες σε επιλεγμένα μοντέλα. Πάμε να δούμε μαζί τι έχουμε να περιμένουμε και πείτε μας στα σχόλια για ποιο από όλα ανυπομονείτε ή πιο άλλο μοντέλο περιμένετε.

Stay Home – Tech Edition κάθε βράδυ στις 21:00, live streaming από το Techblog

Μοντέλα smartphones, πρώτο 6μηνο 2020

Samsung Galaxy S20 series
Samsung Galaxy Fold 2
iPhone 9
Huawei P40 Pro
Huawei Mate Xs
OnePlus 8
Xiaomi Mi 10 Pro
Oppo Find X2
LG G9 ThinQ
Sony Xperia 1 Mark II

Μοντέλα smartphones, δεύτερο 6μηνο 2020

iPhone 12 Pro series
Samsung Galaxy Note 20 series
Pixel 5 series
Huawei Mate 40 Pro
OnePlus 8T
Asus Rog Phone 3

Επεξεργάστηκε την 20 Μαρτίου 2020 14:31

Σχόλια

  • Θα ήθελα να δω ένα αναβαθμισμένο fold της Sammy αλλά αυτό το "bloom" μου φαίνεται σκέτη πατάτα (για να μη το χαρακτηρίσω αλλιώς).
    Για τα υπόλοιπα εντάξει τούμπανα αλλά δε νομίζω ότι θα δώσω τόσα χρήματα για ένα "συνηθισμένο" κινητό πλέον (άσχετα αν είναι δυνατό σε κάμερα και επιδόσεις).
    Προσωπικά θέλω να δω αρκετές επιλογές σε fold γιατί από δύναμη σε hardware έχουμε αρκετή, σε οθόνη-περιεχόμενο είναι το θέμα (αυτή τη στιγμή γράφω από tablet).

  • Παιδιά το fold έχει νόημα μόνο εάν γίνεται 10άρα ταμπλέτα με το ξεδίπλωμα, όπως την υλοποίηση που είδαμε με την οθόνη της TLC όπου η οθόνη διπλώνει σε δύο σημεία και ανοίγει σαν ακορντεόν. Εάν το κάνουν έτσι θα δώσω και 5.000 χιλιάρικα να το πάρω. Προς το παρόν όμως εάν γίνεται με το ξεδίπλωμα μόνο 7-8 ίνστες δεν έχει και πολύ νόημα αφού είδη οι ναυαρχίδες των εταιριών πλησιάζουν σε μέγεθος τις 7.

    • Soon παίζει και η αναλογία οθόνης, άλλο κάδρο 16/9 και άλλο 19-20/9. Σε αυτό το στενομακρο μοντέλο χάνεις περιεχόμενο για διάβασμα και σε σχεδίαση.
      Αν είναι 7,5+ είναι μια χαρά αλλά να βγουν και σε φυσιολογικές τιμές.

  • LG G9 ThinQ 5G 2020 τι παίζει με αυτό γνωρίζουμε αν κυκλοφορήσει .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.