Smartphones

Vivo Apex 2019: Το πρώτο smartphone χωρίς υποδοχές

Σε event που πραγματοποιήθηκε εχτές στο Hong Kong, η Vivo παρουσίασε το Apex 2019. Με την παρουσίαση της, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν πως το νέο της smartphone δεν θα έχει υποδοχές.

Όπως έγινε γνωστό κατά την παρουσίαση της εταιρείας στο Hong Kong, το Apex 2019, δεν θα έχει υποδοχές, θα υποστηρίζει την σύνδεση στο δίκτυο 5G, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα καλύπτει σχεδόν όλη την οθόνη της συσκευής.

Η Vivo, σκόπευε να παρουσίασει την συσκευή της στο MWC 2019, όμως η εταιρεία ένιωσε πως δεν ήταν όλα έτοιμα κι έτσι περιμέναμε μέχρι εχτές, προκειμένου να μάθουμε τι καλό έχει ετοιμάσει.

Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του Apex 2019, καλύπτεται από γυαλί, κάτι που όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Vivo, δυσκολεύτηκαν αρκετά για να το πετύχουν. Η συσκευή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αισθητήρων, προκειμένου να προσαρμόζει ο χρήστης τον ήχο της. Υπάρχει ένα μαγνητικό σύστημα το οποίο επιτρέπει στην συσκευή να φορτίσει και να μεταφέρει δεδομένα, ενώ η οθόνη δονείται όταν υπάρχει ήχος. Τέλος υπάρχει ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, το οποίο επιτρέπει την χρήση περισσότερων από ένα δάκτυλα για να κλειδώσει η συσκευή.

Αυτό που περιμένουμε, είναι την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή που θα έχει το Apex 2019.

Πηγή 

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2019 10:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.