Lenovo LaVie Z: Απαντά στην Apple με βάρος μικρότερο του νέου MacBook

Για όσους ψάχνουν ένα ελαφρύ και compact laptop που να έχει παραπάνω από μια θύρα, η Lenovo φέρνει το Lenovo LaVie Z notebook. Είναι ήδη διαθέσιμο με τιμή που ξεκινά από 1499 δολάρια για την στάνταρ έκδοση και φτάνει στα 1699 δολάρια η Lenovo Z 360 έκδοση που έχει οθόνη αφής και μεντεσέ όπως τα Yoga laptops.

Το βάρος του Lenovo LaVie Z είναι στα 848 γραμμάρια ενώ το Lenovo LaVie Z 360 ζυγίζει 925 γραμμάρια. Το LaVie Ζ είναι πιο ελαφρύ από το νέο MacBook που ζυγίζει 920 γραμμάρια. Επιπλέον, το πάχος τους είναι μόλις 17 χιλιοστά.

Τα νέα Lenovo LaVie Z και LaVie Z 360 έχουν οθόνη 13 ιντσών επεξεργαστή Broadwell Intel Core i7-5500U, έως και 8GB LPDDR3 RAM και έως 256GB SSD. Η οθόνη είναι 12 ιντσών με ανάλυση WQHD 2560 x 1440 pixels. Και τα δυο έχουν δυο USB 3.0 θύρες, HDMI, combo headphone/mic jack 3.5 χιλιοστών, SD card reader, webcam (720p), WiFi 802.11a/b/g/n/ac και Bluetooth 4.0.

Τέλος, η μπαταρία σύμφωνα με την Lenovo μπορεί να διαρκέσει έως και 9 ώρες.

lenovo lavie z, Lenovo LaVie Z: Απαντά στην Apple με βάρος μικρότερο του νέου MacBook

lenovo lavie z, Lenovo LaVie Z: Απαντά στην Apple με βάρος μικρότερο του νέου MacBook

lenovo lavie z, Lenovo LaVie Z: Απαντά στην Apple με βάρος μικρότερο του νέου MacBook

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorhe

Και σκάει τώρα το Vibe Z3 Pro με μια έκδοση Windows 10 for Phones. Και τρελένει η Lenovo. Ας κρατήσει την Motorola στο Android και ας παίξει με τα Windows όπως πρέπει. 😉
Για να δούμε περιμένουμε καιρό αυτήν την αλλαγή!

pazzo

Τρομερά σπεκς σε αποτι φενεται πολύ compact συσκευή. Αν και προσωπικά άμα έδινα τόσα χρηματα θα πήγαινα για το surface της Microsoft που είναι και tablet οσο νανε με γραφιδα άμα θες κλπ. έτσι και αλλιώς ένα PhotoShop, ένα sketch up τουλάχιστον, δεν τα δουλεύεις σε 12 οθόνη. Συνδεεις την συσκευή σε μεγαλύτερη οθόνη. 12 ιντσων και κάτω για μένα είναι μόνο για σερφαρισμα η για καμια παρουσίαση σε πελάτη. Αλλά και από την αποψη χρημάτων σου βγαινει φθηνότερα να πάρεις ένα καλοστημένο PC να κανεις την δουλεια σου και για την φορητοτητα ένα ταμπλετ σαν το Lenovo miix3 να περνάς φωτο της δουλειας σου μέσω cloud για να αλλά και να σερφάρεις κολιας γιατί η αλήθεια είναι το πληκτρολόγιο πια είναι άχρηστο στο facebook και YouTube.
Αλλά μπράβο στην λενοβο γιατί είναι πραγματικά παντού. Φθηνά λαπτοπ αλλα και πολλα δυνατά. Πολύ καλά ταμπλετ. Θα συμφωνήσω με τον Jorhe.θα ήθελα να την δω και σε windows phone μπας και δούμε και κανα καλό ντιζάιν σε windows συσκευή γιατί καλό το 930 της νοκια αλλά τούβλο στο χέρι 😉

nikolas

ελα μου; μωρε μπραβο η Lenovo λαπτοπαρα!

GfK

ακόμα ένα ταμπλεπτοπ χωρίς ethernet ? πώς θα κάνουμε troubleshooting δηλαδίς? αντάπτορες από την 1η μέρα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.