Microsoft Surface Book: Με τιμή 3199 δολ. το μοντέλο με 1TB

Μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις που έκανε η Microsoft κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης στη Ν. Υόρκη, ήταν το Microsoft Surface Book. Το Surface Book είναι υβριδικό laptop/tablet με top-end χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τη Microsft είναι δυο φορές πιο ισχυρό από το MacBook Pro.

Οι τιμές που είχε ανακοινώσει η Microsoft ξεκινούν από 1.499 δολάρια και φτάνουν στα 2.699 δολάρια για την έκδοση με 512GB, Intel i7 και NVIDIA GeForce Graphics Processor.

Σήμερα όμως μαθαίνουμε την τιμή και για την έκδοση με 1TB χωρητικότητα η οποία είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες στα 3199 δολάρια, και φαίνεται ότι η χωρητικότητα κοστίζει αρκετά (+Core i7, 16GB RAM). Η Microsoft συγκρίνεται με το MacBook Pro και στην τιμή.

Οι υπόλοιπες εκδόσεις του Surface Book θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται μέσα στις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες, ενώ η έκδοση με 1TB, αρχές του 2016.

Microsoft Surface Book: Με τιμή 3199 δολ. το μοντέλο με 1TB, Microsoft Surface Book: Με τιμή 3199 δολ. το μοντέλο με 1TB

Microsoft Surface Book: Με τιμή 3199 δολ. το μοντέλο με 1TB, Microsoft Surface Book: Με τιμή 3199 δολ. το μοντέλο με 1TB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

Τσάμπα λέμε.

Kostas

σε ποσα χρωματα βγαινει?τα θελω ολααααααα

Drake

Καλη η αρχικη τιμη του .

nick2010

3.199,00 δολ….. ΜΟΝΟ ???? Μας τρολλάρουν ΟΛΟΙ πλέον !!!!!!

Το ωραίο είναι ότι, αν και υβριδικό φορητό notebook-tablet και με ΤΕΤΟΙΑ τιμoύλα… ΔΕΝ έχει υποδοχή για sim card (το φετινό αναβαθμισμένο surface 3 είχε 3G/LTE), έτσι μόνο άμα έχεις wi-fi έχεις και internet, αλλιώς…πάπαλα.

PASS….

Gvirginia

Μόνο ο 1ΤΒ SSD κοστίζει ~500€, δεν έχει onboard γραφικά αλλά Nvidia. Νομίζω δεν υπάρχει άλλο στην κατηγορία του άρα δε μπορώ να πω αν είναι δίκαιη η τιμή του ή όχι.

Nickolas

Φοβερό το μηχάνημα αλλά σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε κανά ROG της ASUS και ας είναι τέρατα, τουλάχιστον μπορείς να παίξεις με άνεση όποιο παιχνίδι θες.

Να πούμε πάντως ότι μιλάμε για 1TB SSD γι’αυτό και η μεγάλη διαφορά στην τιμή.

One

Με τα ιδια λεφτά αγοράζω Panasonic 4K tablet και με καλύτερο hardware.

Agnostos13

Φαινεται τελικα οτι η πολιτικη της Apple για Premium προιοντα πουλαει και μαλιστα καλα (που σαι ρε Steve)…
Μονο που η Microsoft ειχε, εχει και θα εχει ενα προβλημα με το να πουλησει σαν Premium και πιο ακριβα τα προιοντα της. Οταν εγω μπορω να βρω πχ Dell (xps/alienware) με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα και το ιδιο ακριβως λειτουργικο 1000€ κατω, γιατι να παρω το μηχανημα της Microsoft;
Η Apple δεν εχει τετοιο θεμα καθως δεν εχει εσωτερικο ανταγωνισμο βασισμενο σε MacOS! Γι αυτο πιστευω δαν θα πουλησει ιδιαιτερα (οπως δεν πουλαει και το surface)

Gvirginia

@One Εννοείς το Panasonic UT-MB5025 ? Γιατί εκτός του ότι έχει $6000, τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν καμία σχέση. (20″ οθόνη / i5 5000U σειρά στα 1.9 Ghz / 8GB 1333 MHz / 256GB SSD) Δηλαδή εκτός από την 4Κ οθόνη όλα τα υπόλοιπα είναι κατώτερα.

@Agnostos13 Συγκρίνεις ένα 14″ υβριδικό με Gaming Laptop. Το συγκεκριμένο στοχεύει στους αγοραστές του Macbook Air, οι οποίοι προτίμησαν το Air από ένα Alienware γιατί είναι λεπτό/κομψό κτλ. Όταν λέτε “ίδια χαρακτηριστικά” συμπεριλαμβάνεται και το πάχος και το βάρος και τις λειτουργίες κτλ. Εγώ δε βλέπω Alienware με 7,5 χιλιοστά πάχος (κάπου τόσο είναι νομίζω) ούτε με 1.5 kg βάρος.

Το ότι δε θα πουλήσει όσο πουλάνε τα οικονομικά, εννοείται. Όπως δε πουλάνε οι Ferrari όσο τα Nissan, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει Ferrari…

One

@Gvirginia Εχει 2 μοντέλα. To Panasonic Toughpad UT-MA6 με Intel i7 εχει γύρω στη τιμη που είπες και το Toughpad FZ-Y1 με Intel i5 εχει γύρω στα 2600-3100 ευρώ. Τα μπέρδεψα λίγο εγώ, αλλα προσωπικά εμενα η οθόνη με ενδιαφέρει περισσότερο απο τον επεξεργαστή.

https://business.panasonic.co.uk/computer-product/toughpad/FZ-Y1

NLS

Συμφωνούμε συχνά εμείς. 😉

Όπως και να έχει μεγάλο φάουλ, τέλος του 2015, πράγμα που είναι ΚΑΙ tablet, να μην παίρνει SIM.

Άκαρδος

Πω ρε φίλε τι διαβάζω πάλι…ο άλλος συγκρίνει tablet που έχει Intel HD Graphics 5500 ενσωματωμένα στον επεξεργαστή με υβριδικό λάπτοπ που φοράει NVidia GTX κάρτα γραφικών πάνω..θα μου βγουν τα μάτια πάλι με αυτά που διαβάζω. Έχετε καταλάβει την διαφορά? Η κάρτα μόνο πάει 500€+ και βάλε το γεγονός που πληρώνεις και το form factor και την μαγκιά της Microsoft που κατάφερε να βάλει κάρτα γραφικών με τέτοια δύναμη σε τόσο λεπτό σώμα και βρήκε τρόπο να την ψύξει. Για να μην αναφέρω την μάρκα, διότι ως γνωστόν Panasonic > Microsoft σε θέμα εγγύησης ή αξιοπιστίας..πάω να ξεράσω λίγο αίμα και έρχομαι 😛
Συγνώμη για το σαρκαστικό ύφος αλλά έχω νεύρα από την δουλειά και δεν κρατήθηκα..

Gvirginia

@One Τώρα είδα το σχόλιο. Ναι, εμένα μου έβγαζε μόνο αυτό που έγραψα, είχα μπει στο shop.panasonic γι’αυτό. Αλλά και πάλι, μόνο οθόνη έχει καλύτερη. Είναι σαν να έχεις 2 αυτοκίνητα των 10000€, το ένα είναι 5-θέσιο με 300 άλογα ESP GBG 3G-4G κτλ. Το άλλο έχει 70 άλογα χωρίς τα παραπάνω αλλά έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι 7-θέσιο. Δε γίνεται να λες ότι το 2ο έχει καλύτερο “hardware” επειδή έχει μόνο 1 πράγμα καλύτερο….
Επίσης το Book έχει QuadHD ανάλυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.