Angry Birds Space, Έρχονται με επιπλέον υλικό στο Samsung Galaxy Note

Τα Angry Birds Space κάνουν την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση με το tabletόφωνο Samsung Galaxy Note, μέσα από μία έκδοση που θα προσφέρει στους κατόχους της συσκευής επιπρόσθετο περιεχόμενο και πίστες για το παιχνίδι, τις οποίες οι κάτοχοι του Note θα μπορούν να κατεβάσουν από το Samsung Apps ή το Android Market.

Για όλους τους κατόχους της σειράς GALAXY, θα παρέχεται κατ’ αποκλειστικότητα η πίστα Samsung GALAXY Note μέσα από το Angry Birds Space. Επιπλέον, το “Danger Zone”, ένα ειδικό πακέτο με 30 επιπλέον πίστες, θα προσφέρεται χωρίς χρέωση σε όλους τους κατόχους των συσκευών Samsung GALAXY μέσω του Samsung Apps και του Android Market (συμβατό με τις εκδόσεις Android 2.1 και πάνω) για 3 μήνες. Η εν λόγω αποκλειστική προσφορά θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του Angry Birds Space στις 22 Μαρτίου 2012.

Επιπλέον, οι παίκτες του Angry Birds Space θα βρουν ακόμα πιο διασκεδαστικούς τους νέους χαρακτήρες της νέας έκδοσης. Ένας από τους νέους χαρακτήρες – πουλιά, το Lazer Bird, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη Samsung και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των Samsung GALAXY συσκευών. Στο Angry Birds Space, οι νέοι χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του Lazer Bird, διαθέτουν μοναδικές δυνάμεις υπερ-ήρωα, ώστε να βοηθούνται στον αγώνα τους εναντίον των διαστημικών γουρουνιών και να μεταφέρουν τα αυγά τους με ασφάλεια στο σπίτι.

Επεξεργάστηκε την 13 Μαρτίου 2012 17:11

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.