Software

Google TV: Σχεδιάζει να κάνει αυτόματη σύνδεση σε Netflix και άλλες υπηρεσίες

Η συνδρομητική TV πλατφόρμα της Google μάλλον σχεδιάζεται να γίνει περισσότερο φιλική προς τον χρήστη, προσφέροντας αυτόματες συνδέσεις σε συνδρομητικές υπηρεσίες με την εγκατάσταση. Η αποκάλυψη αυτή ήταν κρυμμένη στον κώδικα της πιο πρόσφατης έκδοσης του TV app, σύμφωνα με το 9to5Google.

Όπως αναφέρει, “θα εγκατασταθούν επίσης εφαρμογές για τις συνδρομές σας. Οι πληροφορίες εφαρμογών από συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το Google Account θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει set up και sign in σε αυτές στην τηλεόρασή σας.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιούνται τα διαπιστευτήριά σας στο Google Account, όπως ονόματα χρηστών και κωδικοί πρόσβασης, για αυτόματη συμπλήρωση και σύνδεση σε διάφορες υπηρεσίες όπως Netflix, Spotify, εφημερίδες και άλλες συνδρομές.

Θυμίζουμε πως τώρα, ακόμα κι αν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google και μεταφέρετε όλες τις εφαρμογές σας, θα πρέπει να συνδεθείτε σε κάθε υπηρεσία ξεχωριστά. Εάν επιτευχθεί αυτοματοποίηση της διαδικασίας, θα είναι πολύ καλό και μακάρι να το καταφέρει η Google. Θα της έδινε και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους παίκτες που ίσως ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Ένας κόσμος όπου δε θα χρειάζεται να θυμάσαι άπειρους κωδικούς και password θα ήταν πολύ βολικός.

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2022 18:04

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.