Η LG τηλεόρασή σας μπορεί πλέον να παίξει το Google Stadia (εάν τρέχει webOS 5.0 ή νεότερο)

, Η LG τηλεόρασή σας μπορεί πλέον να παίξει το Google Stadia (εάν τρέχει webOS 5.0 ή νεότερο)

Tην πλατφόρμα παιχνιδιών cloud Stadia της Google μπορούν πλέον να δοκιμάσουν όσοι έχουν ένα gamepad και μια καινούργια τηλεόραση LG (πιθανώς από το 2020 και μετά). Μπαίνοντας στο κατάστημα εφαρμογών LG στην τηλεόρασή σας, κατεβάζετε με webOS 5.0 ή webOS 6.0 την εφαρμογή σε οποιαδήποτε από τις 22 χώρες που καλύπτει η Google.

Η LG υποσχέθηκε ότι τόσο το Google Stadia όσο και η αντίπαλη υπηρεσία παιχνιδιών cloud GeForce Now της Nvidia θα έφταναν στις τηλεοράσεις της το 2021 και τήρησε την υπόσχεσή της. Υπενθυμίζεται πως το GeForce Now έφτασε σε beta στα μέσα Νοεμβρίου.

Τόσο το Stadia όσο και το GeForce Now μπορούν να τεσταριστούν ελεύθερα με έναν βασικό λογαριασμό. Να πούμε εδώ ότι η νέα βαθμίδα RTX 3080 της GeForce Now με 200 δολάρια το χρόνο φαίνεται να ξεπερνά το Google Stadia, ωστόσο, η Nvidia κάνει streaming σε ανάλυση 4K μόνο στο δικό της αποκωδικοποιητή Shield TV ενώ το Google Stadia θα προσφέρει το «Stadia Pro» (με 10 δολ. το μήνα) με ανάλυση ροής 4K, HDR και ήχο surround 5.1 κανονικά στις τηλεοράσεις LG.

Ακόμα, ενώ το GeForce Now χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας για να βρει παιχνίδια, η Google εκτελεί δωρεάν χρονομετρημένες δοκιμές παιχνιδιών όπως το Control.

Αν δεν έχετε gamepad, μπορείτε να παίξετε το Stadia σε ορισμένες πλατφόρμες χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του τηλεφώνου σας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.