Microsoft: Δελεάζει με έκπτωση 50% κάποιους που χρησιμοποιούν πειρατικό Office

, Microsoft: Δελεάζει με έκπτωση 50% κάποιους που χρησιμοποιούν πειρατικό OfficeΠροκειμένου να αποτρέψει τα πειρατικά downloads, η Microsoft προσφέρει έκπτωση 50% στο Office suite της σε ορισμένα άτομα που χρησιμοποιούν πειρατικές εκδόσεις. Σύμφωνα με το Ghacks, ένα νέο μήνυμα στην κορδέλα του Office εμφανίζεται σε πειρατικές εφαρμογές του Office και δελεάζει τους χρήστες με έκπτωση 50% σε μια γνήσια συνδρομή Microsoft 365.

Το μήνυμα συνδέεται με έναν επίσημο ιστότοπο της Microsoft που ισχυρίζεται ότι “το πειρατικό λογισμικό εκθέτει τον υπολογιστή σας σε απειλές ασφαλείας”. Η Microsoft τους προειδοποιεί ότι διατρέχουν τον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν ιούς, κακόβουλο λογισμικό, απώλεια δεδομένων, αναγνώριση κλοπής και αδυναμία λήψης κρίσιμων ενημερώσεων.

, Microsoft: Δελεάζει με έκπτωση 50% κάποιους που χρησιμοποιούν πειρατικό Office

Πιο συγκεκριμένα, η έκπτωση μειώνει την τιμή μιας συνδρομής Microsoft 365 Family σε μόλις 49,99 $ για τον πρώτο χρόνο ή 34,99 $ για ένα έτος Microsoft 365 Personal.

Η Microsoft χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια banner “get genuine Office”, αλλά δεν βλέπεις συχνά τον κατασκευαστή λογισμικού να προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για να μετατρέψει σε πελάτες επί πληρωμή αυτούς που το χρησιμοποιούν παράνομα.

Έκπτωση δεν υπάρχει για την έκδοση του Office 2021 των 149,99 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.