Οι συσκευές Android μάλλον θα εμφανίζουν τις αντιδράσεις iMessage ως Emoji

, Οι συσκευές Android μάλλον θα εμφανίζουν τις αντιδράσεις iMessage ως Emoji

Η εφαρμογή Google Messages σε συσκευές Android ίσως σύντομα να αρχίσει να εμφανίζει τις αντιδράσεις του iMessage ως χαρακτήρες emoji αντί για κείμενο, όπως αναφέρουν ορισμένες έρευνες που έγιναν από το 9to5Google.

Στην εφαρμογή Messages σε συσκευές iOS και Mac, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια αντίδραση όπως μια καρδιά, αντίχειρες, αντίχειρες κάτω, ένα γέλιο, ένα ερωτηματικό ή ένα θαυμαστικό, τα οποία εμφανίζονται ως σχολιασμοί σε ένα iMessage. Αυτές οι αντιδράσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε “green bubble” μηνύματα από χρήστες Android, ωστόσο το Android δεν μπορεί να τις ερμηνεύσει σωστά.

Εάν, για παράδειγμα, εμφανίζεται ένα μήνυμα σε ένα iPhone, ο χρήστης του iPhone θα δει μια μικρή καρδιά στο μήνυμα. Στο Android, ωστόσο εμφανίζεται σε κείμενο: [Person] “Loved” και μετά το κείμενο του μηνύματος. Γενικότερα όλες οι αντιδράσεις iMessage, μετατρέπονται από τη Google σε κείμενο με έναν τρόπο που φαίνεται παράξενος.

Το 9to5Google εξέτασε τον κώδικα στην τελευταία ενημέρωση beta του Google Messages και ανακάλυψε ότι αντί να εμφανίζει τις αντιδράσεις του iMessage ως κείμενο, μπορεί σύντομα να τις μεταφράσει σε emoji, βελτιώνοντας έτσι την κατάσταση.

Εάν η Google αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή η ερμηνεία του iMessage ως emoji θα διευκόλυνε τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ χρηστών iOS και Android.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Πότε θα βάλει και η android αποκρυπτογραφημενα μηνύματα όπως η apple?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.