vivo: Αποκαλύπτει το OriginOS Ocean – Έρχεται σε σχεδόν 50 συσκευές

, vivo: Αποκαλύπτει το OriginOS Ocean – Έρχεται σε σχεδόν 50 συσκευές

Η vivo παρουσίασε την Πέμπτη τη νέα διεπαφή χρήστη OriginOS Ocean σε μια μεγάλη εκδήλωση για το εγχώριο κοινό, αφού το UI είναι ακόμα διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Το OriginOS Ocean είναι η δεύτερη σημαντική έκδοση και φέρνει ανανεωμένα γραφικά και περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες.

Ο κατασκευαστής έχει δημοσιεύσει μια λίστα με όλα τα τηλέφωνα που θα αποκτήσουν το νέο OriginOS μελλοντικά, στην οποία περιλαμβάνονται 47 διαφορετικά μοντέλα. Υπάρχουν τηλέφωνα από όλα τα εύρη τιμών και σειρές, που χρονολογούνται από το vivo NEX 3S που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια.

, vivo: Αποκαλύπτει το OriginOS Ocean – Έρχεται σε σχεδόν 50 συσκευές

Η διάθεση του νέου OriginOs θα γίνει σε τέσσερις δόσεις. Η πρώτη θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες, με τις σειρές X70 και X60 να είναι στη σειρά για την έκδοση beta, καθώς και τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα iQOO και συσκευές της σειράς S.

Όλα τα τηλέφωνα θα έχουν μια λειτουργία, που μεταφράζεται ελεύθερα ως «Κηδεμόνας του παιδιού», η οποία θα συνδέει τη συσκευή με τη συσκευή ενός γονέα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να δει πώς είναι τοποθετημένο το τηλέφωνο και, επομένως, να καταλάβει τη στάση του παιδιού. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες που δείχνουν πόσο καιρό χρησιμοποιείται η συσκευή, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί η προστασία όρασης.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το OriginOS Ocean θα σταματήσει να διατηρεί κωδικούς πρόσβασης, βιομετρικά δεδομένα και άλλα αρχεία σε πλατφόρμες cloud, εκτός αν το ζητήσει ο χρήστης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.