YouTube Premium: Προσφέρει δωρεάν 3 μήνες από το «PC Game Pass» της Microsoft στους χρήστες από ΗΠΑ

, YouTube Premium: Προσφέρει δωρεάν 3 μήνες από το «PC Game Pass» της Microsoft στους χρήστες από ΗΠΑ

Οι συνδρομητές του YouTube Premium θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρόσφατα ανανεωμένο Xbox Game Pass της Microsoft δωρεάν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η premium υπηρεσία παιχνιδιών ονομάζεται πλέον PC Game Pass και οι συνδρομητές του YouTube Premium, θα μπορούν να το έχουν δωρεάν για 3 μήνες.

Δικαιούχοι της προσφοράς είναι κάτοικοι τον ΗΠΑ που έχουν έναν λογαριασμό Microsoft και τη συνδρομή YouTube Premium. Αυτή η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους και οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί επίσης να γράψουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας.

Αυτό σημαίνει πως, μόλις πλησιάσει το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου των 3 μηνών, θα πρέπει να διακόψουν τη συνδρομή, αλλιώς θα χρεωθούν αυτόματα τον επόμενο μήνα.

Το PC Game Pass δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων τίτλων triple-A όπως Halo Infinite, Forza, Minecraft και άλλα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.