LG G Pad, Θα έχει οθόνη 8.3 ίντσες Full HD Plus [αποκλειστικό]

Έχει ακουστεί ότι η LG σκοπεύει να επανέλθει στην κατηγορία των Android tablets και μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό το όνομα την νέας της συσκευής, LG G Pad. Το Techblog έρχεται σήμερα να σας μεταφέρει τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει το LG G Pad.

Σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το LG G Pad θα έχει οθόνη 8.3 ίντσες με ανάλυση Full HD Plus δηλαδή 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 2GB.

Όσοι έχει τύχει να το έχουν δει από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ λεπτή και ελαφριά συσκευή με μικρό περιθώρειο (bezel) η οποία μπορεί να χωρέσει στην πίσω τσέπη του παντελονιού παρά το φαινομενικά μεγάλο μέγεθος της οθόνης.

Το G Pad θα είναι tablet που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις με αυτό ενώ το πιο πιθανό είναι να μην διαθέτει πενάκι.

Η πλάτη του LG G Pad θα είναι από βουτσισμένο αλουμίνιο κάτι που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της συσκευής ενώ την καθιστά ακόμα πιο ελαφριά.

Το LG G Pad αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο, το Techblog θα είναι εκεί!

LG G Pad, LG G Pad, Θα έχει οθόνη 8.3 ίντσες Full HD Plus [αποκλειστικό]
Στη φωτογραφία απεικονίζεται το παλαιότερο μοντέλο LG Optimus Pad LTE.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Πολύ σέξυ ακούγεται… Χμ! Λες η LG να έμαθε από τα λάθη της; Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Johne596

Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers keabceecaebe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.