Tablets

Samsung Galaxy Tab Iris: Η πρώτη της συσκευή με σκάνερ ίριδας

Όσο πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 6 γίνονται όλο και περισσότερες οι φήμες που λένε ότι η Samsung θα ενσωματώσει σκάνερ ίριδας. Ωστόσο, το Note 6 δεν θα είναι η πρώτη της συσκευή με την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Την πρωτιά παίρνει το Samsung Galaxy Tab Iris, ένα tablet που κάθε άλλο παρά top-end μπορεί να θεωρηθεί. Το tablet δημιουργήθηκε για την κυβέρνηση της Ινδίας και τις επιχειρήσεις που θέλουν να ενσωματώσουν την τεχνολογία αυτή. Η Samsung δίνει ένα “Identity SDK” στους developers προκειμένου να επωφεληθούν από τον σαρωτή ίριδας και να παρουσιάσουν νέες ιδέες για πληρωμές, ταυτοποιήσεις κλπ.

Η Samsung βλέπει “μεγάλες δυνατότητες” στην σάρωση ίριδας, επομένως η εμφάνιση της τεχνολογίας σε high-end κινητά και tablets δεν θα πας εξέπληττε.

Όσο για το Samsung Galaxy Tab Iris ενσωματώνει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 600×1024 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1.5GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης και 2G/3G συνδεσιμότητα. Η κάμερα είναι 5 Megapixel με auto-focus, η μπαταρία 3600mAh και τρέχει Android 5.0 Lollipop.

Το Galaxy Tab Iris έχει τιμή περίπου 199 δολάρια (INR 13.499).

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.