Call of Duty: Black Ops Cold War: Έχει ήδη γεμίσει με cheaters [βίντεο]

Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: Black Ops Cold War: Έχει ήδη γεμίσει με cheaters [βίντεο]

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops Cold War και οι cheaters έχουν ήδη κατακλύσει το παιχνίδι. Το πρόβλημα είχε ήδη γίνει εμφανές από τη beta του παιχνιδιού, αλλά όλοι ήλπιζαν πως η Activision θα έβρισκε λύση πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Τίποτα δεν σταματάει του cheaters

Οι παίκτες έχουν ανακαλύψει ήδη ότι κάποιοι χρησιμοποιούν πολλά εργαλεία cheating, όπως κάμερες που βοηθούν στο aim. Επίσης, πολλοί παίκτες παρατηρούν κάποιες περίεργες ενέργειες που προδίδουν τη χρήση wallhack.

Επιπλέον, ο λογαριασμός Anti-Cheat Police Department στο Twitter έχει αποκαλύψει πολλές περιπτώσεις cheating, όπως το παρακάτω βίντεο που δείχνει το χάος που προκαλεί ένας cheater ο οποίος χρησιμοποιεί aim-assist πρόγραμμα.

https://twitter.com/AntiCheatPD/status/1327579193132068864

Ιδιαίτερα εύκολο το hacking

Σύμφωνα με έναν επιβεβαιωμένο λογαριασμό στο YouTube που έχει το όνομα L321, το Call of Duty: Black Ops Cold War μπορεί εύκολα να παραβιαστεί και αυτό επιτρέπει την εύκολη δημιουργία εργαλείων cheat και σαφώς τη χρήση τους.

Ο ίδιος παρακινεί τους θεατές του να αγοράσουν aimbot τα οποία βρίσκουν στο eBay για 5 ευρώ ή και φθηνότερα. Επίσης, αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμο και ένα “Godmode” το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Modern Warfare. Μεταξύ άλλων, όποιος χρησιμοποιεί το Godmode δεν μπορεί να δεχθεί damage.

https://youtu.be/tGJhTL_m0_Y

Πέρα των παραπάνω πληροφοριών, έχουν δημοσιευθεί αναφορές για παίκτες που βγαίνουν εκτός χάρτη στο Black Ops Cold War εμποδίζοντας πλήρως τους αντίπαλους παίκτες να τους σκοτώσουν.

Μόνο η Activision μπορεί να λύση το πρόβλημα

Τα μεμονωμένα cheats πωλούνται για ελάχιστα ευρώ, ενώ υπάρχουν ιστοσελίδες που παρέχουν διαρκώς νεότερα εργαλεία cheating έναντι συνδρομής. Με δεδομένο τα παραπάνω, το cheating είναι μία μάστιγα που έχει ήδη πλήξει σοβαρά το Call of Duty: Black Ops Cold War.

Οι παίκτες δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα από τη μεριά τους, εκτός από υπομονή και το να δέχονται πώς δεν πρόκειται να κερδίσουν ποτέ αν δεν γίνουν οι ίδιοι cheaters. Γι’ αυτό, η Activision θα πρέπει να ολοκληρώσει το συντομότερο το σύστημα anti-cheating που έχει υποσχεθεί από την εποχή των beta εκδόσεων του παιχνιδιού.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.