Games

PlayStation 5: Φωτογραφίες δείχνουν την πραγματική κονσόλα; [update]

Μοιάζει σαν χθες που αποχαιρετούσαμε το 2019, αλλά ο Ιανουάριος φτάνει ήδη στο τέλος του. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα, ειδικά όταν μιλάμε για τεχνολογία, οπότε δεν αργεί η στιγμή της επίσημης αποκαλύψεις του PlayStation 5. Άλλωστε, η Microsoft έχει ήδη παρουσιάσει, εδώ και καιρό, το Xbox Series X.

Βλέπουμε όντως το PS5 στις φωτογραφίες;

Στο SlashLeaks έκαναν την εμφάνιση τους κάποιες φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας στις οποίες φαίνεται μία κονσόλα που πιθανότατα είναι το PlayStation 5. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον τελικό σχεδιασμό της επόμενης γενιάς κονσόλας της Sony.

Αν και στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει σχέδια του PlayStation 5, η κονσόλα που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν μοιάζει καθόλου με αυτά. Θυμίζει αρκετά τις παλαιότερες κονσόλες της Sony. Έχει matte φινίρισμα με μία γυαλιστερή γραμμή στο κέντρο. Στην πρόσοψη βλέπουμε την υποδοχή για τα δισκάκια και μερικά κουμπιά τα οποία δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα.

Το SlashLeaks αναφέρει ότι οι εικόνες είναι ψεύτικες, βασιζόμενο στα λεγόμενα κάποιου χρήστη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο στη φωτογραφία να βλέπουμε κάποιο πρωτότυπο του PlayStation 5. Οι εταιρείες στέλνουν πάντα πρωτότυπα σε προγραμματιστές και testers. Μερικοί από αυτούς φροντίζουν να μοιραστούν φωτογραφίες τους με το κοινό, όπως πρόσφατα έγινε με το Xbox Series X.

Όπως και να έχει, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια φαινομενικά πραγματική εικόνα της κονσόλας. Βέβαια, καλό θα ήταν να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Άλλωστε, δεν αργεί η στιγμή που η Sony θα παρουσιάσει το PlayStation 5.

Update: Προστέθηκε βίντεο και φαίνεται ότι οι φωτογραφίες είναι fake!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2020 16:16

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.