Samsung: Μετά το Brexit σκέφτεται να μετακομίσει εντός της ΕΕ

Στον απόηχο του ιστορικού δημοψηφίσματος κατά το οποίο οι Βρετανοί αποφάσισαν ότι τελικά θέλουν να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολλές οι εταιρείες που φοβούνται οικονομική κατάρρευση και σκέφτονται την μετακόμισή τους εντός της ΕΕ.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, υπάρχουν πολλές φήμες για CEOs που ταξιδεύουν σήμερα σε άλλες χώρες για να βρουν νέα σημεία για τα κεντρικά τους γραφεία. Μεταξύ των τεράστιων ονομάτων που σκέφτονται την μετακόμιση φαίνεται να είναι και η Samsung.

Ενώ τα ευρωπαϊκά της εργοστάσια είναι σε Πολωνία και Σλοβακία, η ευρωπαϊκή της βάση βρίσκεται στο Λονδίνο. Ωστόσο, οι Κορεάτες ανησυχούν για το μέλλον της Μ. Βρετανίας και φροντίζουν για το δικό τους μέλλον μέσω της μετακόμισης.

Η διαδικασία της εξόδου δεν έχει ολοκληρωθεί και βεβαίως αυτό δεν μπορεί να γίνει εν μια νυκτί, όμως η τοπική οικονομία ήδη ξεκινά να υπόκειται τις συνέπειες με την βρετανική στερλίνα να σημειώνει ιστορικό χαμηλό και οι παγκόσμιοι κολοσσοί δεν μπορούν να μείνουν με δεμένα χέρια.

samsung brexit, Samsung: Μετά το Brexit σκέφτεται να μετακομίσει εντός της ΕΕ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

The party begins….

cmvrgr

Δεν θα υπάρχει ενωμένη Ευρώπη ή οποία έχει καταντήσει η σύγχρονη γερμανική αυτοκρατορία για πολύ καιρό οπότε να μην ανησυχούν για την μετακόμιση.

nikolaos

τιποτα δεν θα γινει.

vasilist

Ελλάδα δεν θα έρθουν πάντως γιατί με τους φόρους που έχουμε είμαστε ικανοί να κλείσουμε και την Samsung
Αστειεύομαι βέβαια αλλά η Ελλάδα είναι κόλαση για τις επιχειρήσεις.

cmvrgr

Για το χάλι αυτό της φορολογίας φταίνε οι αυτοκράτορες Γερμανοί και οι ξενόδουλοι που κυβερνάνε.

ΟΙ Άγγλοι είχαν το σθένος να αντισταθούν. Αυτη η αναίμακτη χωρίς πόλεμο γερμανική ηγεμονία πρέπει κάποτε να σταματήσει. Ανάπτυξη με ύφεση δεν υπάρχει. Αν θέλει κάποιος να κάνει δουλειά πρέπει να ρίξει και χρήμα όχι να περικόψει τα πάντα.

Βλέπεις μια ισχυρή γερμάνια που πίνοντας το αίμα των άλλων κρατών μέλλων την περνάει ζάχαρη και καλύπτοντας τις δίκιες της ατασθαλίες πληρώνοντας όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι το μάρμαρο.

Η εύρωπη έχει χάσει τον πραγματικό λόγο ύπαρξης της. Μπράβο τους που αντέδρασαν οι Άγγλοι και θα δείτε ότι πάρα τον εκφοβισμό των Γερμανών αφού τους ανήκουν όλα τα κανάλια και ακόμα και το BBC θα πάει περίφημα και οι Γερμανοί θα κάνουν ότι μπορούν για να την σαμποτάρουν για παραδειγματισμό ώστε να μην φύγει κάνεις άλλος από μαντρί ώστε να συνεχίσουν να τους αρμέγουν.

Όσο για την Samsung έχει γίνει πλέον από τις ποιο αντιπαθείς εταιρίες ακόμη και σε σύγκριση με την Apple. Ξανά φράγκο από έμενα δεν θα πάρει.

stavag

Έτσι είναι όταν πατάς τον κόσμο στον σβέρκο και του πινεις το αίμα δεν θα αντιδράσει?Τα καλύτερα έρχονται (κατάρρευση της ευρώ φούσκας).Αφιερωμένο στους μένουμε ευρωπη !!!!!

One

Να φύγει η Samsung και να τους μποϊκοτάρουν οι Βρετανοί καταναλωτές να δούνε τη γλύκα…

Η Βρετανία είναι μεγάλη χώρα και θα ανακάμψει γιατί θα τους βοηθήσουν οι Αμερικανοί και στο μελλον θα γίνουν πιο εύποροι από τους υπόλοιπους ευρωπαίους χωρίς τους περιορισμούς της Ε.Ε. Εμείς που είμαστε αποικία χρέους να δούμε τι θα κάνουμε.

Kostas

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω τίποτα δεν θα γίνει! Απλή κουστουματη τρομοκρατία είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.