Vodafone: Σύγκλιση δικτύων σταθερής και κινητής

Η Vodafone, μέσα από την τεχνολογία Fixed Mobile Bonding, συνενώνει το σύγχρονο και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο κινητής 4G με το αξιόπιστο σταθερό ευρυζωνικό δίκτυο και φέρνει σύντομα στους συνδρομητές της internet στο σπίτι με ταχύτητες υπερδιπλάσιες του VDSL.

Παράλληλα, μέσα από τη σύγκλιση των δικτύων σταθερής και κινητής της Vodafone επιτυγχάνεται αυτόματα και η αδιάλειπτη λειτουργία του σταθερού Internet, ακόμη και όταν κάποιο από τα δύο δίκτυα, σταθερό ή κινητό, είναι προσωρινά μη διαθέσιμο.

Η Vodafone Ελλάδας είναι το πρώτο μέλος στον όμιλο Vodafone που φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία στους συνδρομητές της. Η νέα αυτή υπηρεσία βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και θα είναι διαθέσιμη στο προσεχές διάστημα.

Vodafone Fixed Mobile Bonding, Vodafone: Σύγκλιση δικτύων σταθερής και κινητής

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel

ναι όλο καινοτομίες είναι όλοι και μετά της πληρώνουμε χρυσάφι. έχουν μάθει να πουλάνε σαν χρυσό ότι έχει να κάνει με το internet στην Ελλάδα. π.χ.στην Ρουμανία έχουν απλά ADSL και όχι ιστορίες vdsl και ξέρω εγώ τι αλλά ονόματα και πουλάνε ταχύτητες που εμείς της βλέπουμε μόνο στο star trek μόνο με 15€ την πιο ακριβή (500Mbit/25Mbit upload) και με 8 ευρώ παίρνεις 60/4!!! εγώ πληρώνω 27 στην Vodafone και δεν πιάνουν ούτε 10 και κατεβάζω με 850 kbps… εδώ ότι καινούργιο φέρνουν το πληρώνεις χρυσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.