Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5″, 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια

H Meizu ανακοίνωσε επίσημα το νέο της smartphone ονόματι Meizu M2, την μικρότερη έκδοση του Meizu m2 note με πολύ ελκυστική τιμή και αρκετά αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά. Το Meizu M2 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 1280×720 pixels και επικάλυψη AGC Dragontrail.

Φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735 1.3GHz, Mali T720 GPU, έχει μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 128GB μέσω κάρτας microSD, η κάμερα είναι στα 13 Megapixel με αισθητήρα της Samsung και διάφραγμα φακού F/2.2, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel με διάφραγμα φακού F/2.0.

Το Meizu M2 τρέχει Flyme 4.5 που βασίζεται σε Android 5.1, έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM με υποστήριξη LTE, αλλά η δεύτερη κάρτα μπαίνει στην θέση της microSD. Η μπαταρία του είναι στα 2500mAh με 23 ώρες διάρκεια σε 2G κλήσεις, 12 ώρες σε Wi-Fi web browsing και 680 ώρες stand-by, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Meizu.

Το Meizu Μ2 κοστίζει περίπου 112 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε λευκό, γκρι, μπλε και ροζ.

Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5", 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια, Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5″, 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια

Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5", 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια, Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5″, 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια

Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5", 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια, Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5″, 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια

Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5", 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια, Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5″, 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια

Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5", 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια, Meizu M2: Επίσημα με οθόνη 5″, 2GB RAM και τιμή 112 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

iPhone wannabe…

trelosgiaIphone

13mp camera, micro sd, 2gb ram και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις Λευτέρη?

Ευάγγελος

Τι να το βράσεις!!!!
Από Ελλάδα,στο πολύ περίμενε!

Γιάννης

To meizu m2 note είναι διθεσιμο στο expansys με 198 ευρώ και δωρεάν power bank αξίας 30 ευρώ μπορεί και παραπάνω(περιορισμένα)

Λευτέρης

Είναι γνωστό ότι τα specs δεν εχουν καμια σημασια οσο αφορα τα iphone, γιατι το 6+ μου και με 1gb ram πεταει

Antonis

Ναι γιατι εχεις ios λογισμικο αμα ειχες android(lollipop) ουτε sudoku δεν θα παιζες με αυτα τα specs οποτε δεν μπορεις να κρινεις το κινητο

LeoG4

Όταν ανακαλύψει και η Apple το multiwindow και multitasking σε 5-6 χρόνια απο τώρα τα ξαναλέμε. Ακόμη περιμένουμε να ανακαλύψει την οθόνη QHD , τις σύγχρονες κάμερες (με την προϊστορική των 8 mp δεν γίνεται δουλειά) , την αποσπώμενη μπαταρία και το SD card.

Γιάννης

Αυτοί τουλάχιστον δίνουν και 2 GB RAM σε τιμή χώμα , στην Apple πληρώνεις το 1 GB RAM και τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου (που γεμίζουν για πλάκα) λες και είναι χρυσάφι.

Λευτέρης

@antonis, @leog4, @γιαννης
Haters Gonna Hate… 😎

Costas

@Λεφτέρης
πόσα έσταξες φίλε για το iphone 6 που τόσο καμαρώνεις? 112$? Πέρα την πλάκα να συγκρίνουμε συσκευές ίδιου εύρους τιμής και όχι τις entry level με high end γιατί και το iphone είναι high end wannabe!

Λευτέρης

Haters gonna hate…

Lsantas

εκτος της samsung με τα note πιο αλλο ανδροιδ εχει διπλο παραθυρο??

LeoG4

@Λευτέρης
Την επόμενη φορά πριν αγοράσεις κινητό ενημερώσου πρώτα , ψάξε και μάθε , αν το είχες κάνει και παλιότερα αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να είχες αγοράσει iphone. Η άγνοιά σου κόστισε.;-)

Antonis

@Λευτερης δεν ειμαι hater της Apple ισα-ισα αμα ειχα οικονομικη δυνατοτητα να πεταω τα λεφτα μου για iphone θα το κανα απλα επειδη δεν ειμαι δεν μπορω να το κανω και δεν κρινω κανεναν που εχει iPhone/mac/ipad κρινω αυτους που τα παιρνουν και υποστηριζουν οτι ειναι τα καλυτερα κλπ.κλπ.

Kleovis

LG G4 only

Λευτερης

Υποστηρίζουν ότι ειναι τα καλύτερα, επειδή ΕΙΝΑΙ τα καλύτερα.

Νικόλας

Απο πότε μπορούμε να το παραγγείλουμε και θα μπορεσει να γινει αγοτά από Ελλάδα? Επίσης ρε παιφιά με το sar τι παίζει καντε καμια ενημέρωση πείτε κανεις αν ξέρει τπτ και γενικα techblog ανεβασε κανενα αρθρο ολο του ιντερνετ ειναι με παλια αρθρα μαζι και το techblog ρίξτε λίγο φως στην υποθεση . Ευχαριστώ

LeoG4

@Λευτερης
Την επόμενη φορά διάβασε , μάθε , ενημερώσου πριν αγοράσεις κινητό , αν το είχες κάνει απο παλιότερα δεν θα είχες αγοράσει μια μετριότητα σαν το iphone. Η άγνοια κοστίζει.:-)

o.k.man

Φίλε @Λευτέρη εάν οποιοσδήποτε διαφημίζει το προϊόν του ώς “καλύτερο” πάει να πεί ότι έτσι είναι;;! Ξέρεις πόσα εκατομμύρια προϊόντα στον κόσμο τα διαφημίζουν ως “τα καλύτερα”;;!
Άνευ ισχυρών αποδείξεων δεν μπορεί να υποστηρίζει κανείς τίποτα.
Και αν θέλεις γιά να αποδείξεις “το καλύτερο” κάνε σύγκριση του iphone ή άλλων smartphones με οποιαδήποτε συσκευή σε specifications. Tην οποία συγκριση των specifications με άλλες ισχυρές συσκευές smartphones πάντα αποφεύγουν οι apple users, επειδή υπάρχουν και νέες ισχυρότερες συσκευές smartphones.

Λευτερης

Όπως είπα και πριν φίλοι μου, θεωρώ πως τα specs δεν έχουν καμία σημασία.
Το κινητό φαινεται στην everyday life. Και σε αυτόν τον τομέα ξέρετε ποια μάρκα έχει το πάνω χέρι. 🍎

ανθιμος

@Λευτερης Tο troll ξαναχτυπα 😀 φιλε μου απολαυσε τα χαρακτηριστικα του 2012 με το iPhone σου και απο αποψη Software και Hardware και τα λεμε μετα..

Λευτέρης

@ανθιμος εγώ δεν σε πρόσβαλα ούτε σε έβρισα

Παναγιωτης

@Lsantas.
περα απο τα note αυτη η λειτουργια υπαρχει και στην κατηγορια S απο s4 και μετα και στα lg απο lg g3 και μετα.
@Λευτερης
εδω και 3 χρονια απο jb και μετα τo android ειναι εξισου σταθερο και λειτουγικο οσο το ios.οσο αφορα τωρα αυτο που ειπες περι everyday life θα σου ελεγα να το σκεφτεις ξανα.σκεψου μονο την λεξη ελευθερια,να κανεις οτι θες την στιγμη που το θες οποτε το θες χωρις περιορισμους και αυτο ειναι το android.σου μιλαω με φιλικο τονο.απλα ξανασκεψου το.

Αλέξανδρος

@Παναγιώτης
Ναι, είσαι το ίδιο ελεύθερος με Android όσο και μέσα σε ενα αστυνομικό τμήμα!
Windows vista για κινητά είναι το Android! 1+Gb ram μονάχα για να κάθετε στην τσέπη σου!
4+ πυρήνες στα 2+ Ghz με 3 Gb ραμ και ακόμα κολλάνε σε άκυρες καταστάσεις/ εκεί που δεν το περιμένεις..

Όποιος έχει την βασική κοινή λογική καταλαβαίνει οτι το iOS είναι το καλύτερο λογισμικό για κινητά.-
ΠΡΟΣΟΧΗ: όσο είσαι κολλημένος δεν έχεις επαφή με την κοινή λογική. Επομένως δεν καταλαβαίνουν τι εστί αντιγραφή/ μαϊμου / μούφα κλπ.

Απο έναν 5ετή μή φανατισμένο πρώην χρήση Android.

morfini

Παιδιά σόρι για την ασχετοσυνη, το expansys που έχει το m2 note 200 € είναι ελληνικό site? Είναι αξιόπιστο;

Kostas S5-Z3

@Λευτερης αστο απλα αστο
@LeoG4 στο comment 7 εισαι 100% σωστος
@Antonis στο comment 6 απλα φιλε εγραψες

@Λευτερης και γω ειχα iphone 6 οχι το + δεν με ευχαριστησε ΚΑΘΟΛΟΥ το πουλησα πηρα LG g3 χαλια μπαταρια το πουλησα και μετα πηρα s5 kai z3 και εχω βρει την υγεια μου

Kostas S5-Z3

@Λευτερης αστο απλα αστο
@LeoG4 στο comment 7 εισαι 100% σωστος
@Antonis στο comment 6 απλα φιλε εγραψες
@Παναγιωτης αν εχει android καλο δεν προκειτε να κολλησει ποτε αν εχει των 100€ θα κολλαει σαν γαιουδουρι σεανηφορα φορτωμενο

@Λευτερης και γω ειχα iphone 6 οχι το + δεν με ευχαριστησε ΚΑΘΟΛΟΥ το πουλησα πηρα LG g3 χαλια μπαταρια το πουλησα και μετα πηρα s5 kai z3 και εχω βρει την υγεια μου

pazzo

Μπράβο και μαγκιά του λευτερη που σπατάλησε 800 ευρώ για μια συσκευή ενώ θα μπορούσε με 500 λιγότερα να πάρει ένα αντίστοιχο αντροιντ που να κάνει τα ίδια, ίσως και περισσότερα… Αφού τα έχει ας τα χαλάει όπως θέλει. Άλλος με τα ίδια λεφτά μπορεί να έπαιρνε μια τοπ αντροιντ όπως g4 και καμια top 40ara smart tv. Άλλος με 800 ευρώ θα έπαιρνε ένα WP με 200 ευρώ για να έχει κάμερα και no lag για να κάνει την δουλειά του στην “everyday life” και τα υπόλοιπα για κανα λαπτοπ. Όλα είναι επιλογές. Άμα ο άλλος αισθάνεται ωραία επειδή σπαταλάει 800 ευρώ, αφήστε τον να ζει στον κόσμο του:) εμείς κάνουμε το λάθος που ασχολούμαστε με κάθε τρολ, σε κάθε άρθρο με σαμσουνγκ σονυ WP κλπ. Ο όρος hater έχει πεθάνει πια. Έχουν μείνει μόνο οι fanboys που προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν κάποιον hater για να περάσουν την ώρα τους..
Έλεος δηλαδή. Αντί να σχολιαζοτμε για την κινηταρα την μειζου που καταφέρνει και βγαίνει στην αγορά με αυτήν την τιμή, σχολιάζουμε για ότι νανε.. Κάθε φορά. Σε κάθε άρθρο.

Dim

@Γιάννης
Μην γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι, 205 € το έχει + 13 η μεταφορά

https://www.expansys.com.gr/meizu-m2-note-white-279466/?partner=MKTGWEB&utm_source=web&utm_medium=banner&utm_campaign=banner-hero

Νικόλας

Και ασχολουμαστε με το ποιος την εχει μεγαλύτερη την ραμ του και οχι με επικοδομιτικα πραγματα ξανα ρωταω καποια ενημερωση σχετικα με σαρ?

Βαγγέλης

Νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει άλλη συσκευή με σκορ στο antutu κοντά στα 30000 και η ουσία του android είναι ότι με λίγα χρήματα κάνεις σήμερα τα περισσότερα που μπορεί να κάνει ένα ακριβό iphone άσχετος του ότι το iphone θα εξελίσσεται για χρόνια.Στη πράξη οι περισσότερες εφαρμογές προαπαιτούν παλιές εκδόσεις του android άρα μόνο καλό κάνουν τέτοιοι κατασκευαστες μιας και ωθούν τον κόσμο σε πιο ουσιώδεις αγορές και επηρεάζουν θετικά την αγορά

Παναγιωτης

@Kostas S5-Z3
Καλησπερα.Με μια συσκευη κοντα στα 200 ευρω π.χ moto g μια χαρα κανεις την δουλεια σου απο κει και περα ο καθενας τι θελει.
@Αλέξανδρος
Καλησπερα και σε σενα φιλε μου.Καλα εκανες και πηγες σε ios,επιλογη σου.Απο κει και περα η γνωμη μου καλυτερα να εχεις και ας μην τα χρειαστεις παρα να μην τα εχεις και να ψαχνεσε,γενικα μιλαω και οχι μονο για ram.Αυτο νομιζω ειναι το αστυνομικο τμημα.Οσο αφορα τα 4πυρηνα που κολανε ειναι λαθος των κατασκευαστων που βιαζουν το android,απ την αλλη δινουν ομως και πολυ καλα εργαλεια βλεπε σειρα note.Αν και με τετοια χαρακτηριστηκα που ειπες θα ειναι ελαχιστα τα κοληματα εαν υπαρχουν κιολας.Οπως και με το ios,απλα εκει κρυβονται στα animation.Τελος παντων μην το τραβαμε κιαλλο.Ο καθενας παιρνει οτι θελει συμφωνα με της αναγκες του και ειναι σεβαστο.
Οσο αφορα το Meizu M2.Πολυ τιμιο για τα λεφτα του και μια πολυ καλη προταση στην κατηγορια του

kostas

ρε παιδια τι λετε να παρω και απο που εχω βρει το asus zenphone 2 4 ram τετραπυρινο στα 1,8 5,5 ιντσες στα 220 δολλαρια και το MEIZU M2 Note στα 160 δολλαρια πιο λετε να παρω απο τα δυο και γιατι και σασ παρακαλω ενα αξιοπιστο σαιτ εγω τα βρηκα στο gearbest θα εκτημουσα πολυ την βοηθεια σας ευχαριστω πολυ

thanasis

Γεια σας,ξερει κανενας ποσο sar εχει το meizu M2;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.