Xiaomi Mi 6: Οι πρώτες εικόνες σε λειτουργία;

H νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, που θα έρθει να διαδεχτεί το Xiaomi Mi 5 είναι το Xiaomi Mi 6 και σήμερα μέσα από το κινέζικο Weibo έρχονται εικόνες hands on, οι οποίες δείχνουν το κινητό σε λειτουργία.

Οι εικόνες επικεντρώνονται μόνο στην μπροστινή πλευρά του κινητού, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο, ότι πρόκειται για το Xiaomi Mi 6. Η νέα διαρροή δεν συμφωνεί με τις εικόνες που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Για το Xiaomi Mi 6 έχει ακουστεί ότι θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις, Youth, Standard και Premier, οι οποίες θα διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά στην οθόνη και τον επεξεργαστή. Η top έκδοση φημολογείται με κεραμική κατασκευή και μνήμη RAM 6GB.

Xiaomi Mi 6 photos, Xiaomi Mi 6: Οι πρώτες εικόνες σε λειτουργία;

Xiaomi Mi 6 photos, Xiaomi Mi 6: Οι πρώτες εικόνες σε λειτουργία;

Xiaomi Mi 6 photos, Xiaomi Mi 6: Οι πρώτες εικόνες σε λειτουργία;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Σε περίπτωση που είναι αυτό θα μοιάζει σαν φτωχός συγγενής μπροστά στο s8.Πέραν τούτου μιας και δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος ότι to mi6 θα είναι μία από τα ίδια .Ποσότητα με το κιλο με μέτρια ποιότητα αυτής.Ελπίζω τουλάχιστον να έχει φτιάξει την κατασκευη γιατί στον προκάτοχο ήταν για γέλια και για κλάματα.Μου το είχαν φέρει από Κίνα όταν πρωτοκυκλοφόρησε και πραγματικά ήταν σαν σοκοφρέτα.Καλύτερα να τα σκάσεις για μια περσυνή ναυαρχίδα παρά σε τέτοια κινεζιές που δεν καλύπτονται και από εγγύηση.

Σταύρος Χρι

Τρομερό φαίνεται, τουλάχιστον εμφανισιακά ! Αλλά θεωρώ ότι αυτό θα είναι το Mi max 2 γιατί μου φαίνεται μεγάλο ! Η σειρά Mi είναι συνήθως στις 5,2 ιντσες. Ας υποθέσουμε ότι έχουν μεγαλώσει τις ίντσες όπως επιτάσσει η μόδα και να το πάνε στις 5,3 με 5,5 ίντσες… αυτό φαίνεται μεγαλύτερο άπό 5,7… Εκτός αν είναι το μικρό χεράκι κάποιου μικρού κινέζου και ξεγελιέμαι…. Προσωπικά λατρέυω αυτόν τον σχεδιασμό και μου θυμίζει το Lumia 950 xl μου και το όμορφο LG G6 που αναμένουμε… Αν η Xiaomi μείνει στην ίδια φιλοσοφία (όσο αφορά την ποιότητα, και αξιοπιστία) και δεν ανεβάσει τις τιμές θα πουλήσει σαν τον προκάτοχό του και ακόμα περισσότερο !

Nikos

@gianniklis:

Βρε παληκάρι μου καλό,δεν είμαι fan καμιάς εταιρίας αλλά εσύ παραείσαι πρόβατο κάποιας(δεν γνωρίζω ποιάς).Σε κάθε ποστ για ασιατική εταιρία όπως Huawei,Xiaomi,μπαίνω να διαβάσω και γλυστράω και πέφτω από τη χολή έχεις βγάλει!Επειδή φαίνεται ότι ακόμα είσαι μικρός σε ηλικία και το μόνο site τεχωολογίας που διαβάζεις ειναι το Techblog(και καλά κάνεις αλλά να τα διαβάζεις ΟΟΟΟΛΑ και ΣΩΣΤΑ),σου στέλνω το link του επίσημου αντιπρόσωπου της xiaomi…ΝΑΙ,είναι Ελλάδα!!Απίστευτο,έτσι;

https://www.xiaomi-greece.gr/

Vai

Το μονο που με χαλαει στα κινητα της Xiaomi ειναι το αλαγκαριστο λειτουργικο τους και η αστραπιαια λειτουργια του σε ολα ανα πασα στιγμη. Οχι σαν κατι samsung που laggαρουν με την πρωτη ευκαιρια και η εφαρμογη των επαφων κανει πεντε δευτερα για να ανοιξει 😉

Εγω θελω touchwiz οπως θελει και ο πρεζακιας την δοση του 🙂

Γιώργος Ηρακλείο

@gianniklis: Εμπάθεια και μόνο ονομάζεται αυτό που έχεις. Τα xiaomi είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ τηλέφωνα, και τα best vfm της αγοράς. Εγώ έχω πάρει το mi5 για την σύζυγό, είναι στην ίδια κατηγορία από άποψη ποιότητας με το s7, καί μέ τήν μισή τιμή. Αν δεν τα έχεις δουλέψει, δεν τα έχεις κρατήσει στο χέρι, μην λες την γνώμη σου. Τώρα έχω πάρει και το redmi 4 prime για τον γιό μου. Επίσης καταπληκτικό. Στα 159€, με 3 gb μνήμη, snapdragon 625, μεταλλική κατασκευή, και 4000 μπαταρία τέρας, συν fingerprint scanner. Πόσο κοστίζει ένα αντίστοιχο lg,samsung,htc,sony? Τουλάχιστον τα διπλά. Λοιπόν άσε τα σχόλια, είσαι απλά απαράδεκτος και άσχετος.

dark_master

@Giannisklis χωρίς παρεξήγηση αλλά πως γίνεται να έχεις δοκιμάσει τόσες συσκευές Xiaomi,καμιά να μη σου αρέσει και να έχει μόνο αρνητικά. Αν πάντως ολοι οι γύρω σου συνάδελφοι κτλ είχαν Xiaomi τηλέφωνο για να τα έχεις δοκιμάσει όλα όσα λες… Μάλλον η Xiaomi έχει μεγάλο μερίδιο της αγοράς η ο περίγυρος σου αγοράζει μόνο από Κίνα…
Ειλικρινά συγνώμη αλλά αγγίζεις τα όρια της εμπάθειας.
Είσαι Κ σίγουρος ότι θα είναι τόσο χάλια για ένα κινητό που δεν έχει καν παρουσιαστεί… Μήπως τελικά δουλεύεις κάπου αλλού και δε μας το λες?

tarif16

@gianniklis
σ ωραίος….πριονοκορδέλα τα νεύρα του κοινού.
…από τεχνολογία όμως μυρωδιάς!!!!

Asos206

Πάντως ρε παιδιά ήμουν τόσα χρόνια HTC (the last one is m8) νόμιζα ότι είναι μακριά από τα άλλα και καλά τα τηλέφωνα του καλαθιού… Έλα που μου χάλασε και μου έδωσε προσωρινά ένας φίλος μου ένα Huawei G8…Κοροιδευα και ειρωνεύομουν την μάρκα αυτή. Έλα μωρέ με την κινεζια, έλεγα.
Έλα όμως που αυτή η εντρι συσκευή με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα μεταξύ των φθηνών και ακριβών κινητών.
Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει μια διαφορά ποιότητας αλλά πλέων έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι κοντά στα μεγάλα brand.
Η μεγάλη διαφορά στη τιμή που υπάρχει από τα <> κινεζικα σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί κανείς να καταλάβει για ποιο λόγω υφίσταται….

gianniklis

@vai Θα έπρεπε να ξέρεις όμως ότι το touchwiz δεν έχει καμία σχέση με το touchwiz του 2014.Έχει βελτιωθεί σημαντικά και με το nougat στο s7 edge είναι στα καλύτερα του.Προφανώς και το miui είναι ελαφρύτερο και επίσης λογικό και επόμενο να είναι πιο σβέλτο(αν και το τελευταίο δεν ξέρω πόσο ισχύει πλέον ).Το γεγονός όμως ότι το λειτουργικό είναι ενδεχομένως ένα κλικ γρηγορότερο δεν κάνει το κινητό της τσαόμι καλύτερο.Το s7 είναι σκάλες ανώτερο από οποιοδήποτε τσαόμι (μιας και όσοι τα υποστηρίζετε έχετε τα φθηνά).Αφού την αγαπάτε τόσο πολύ γιατί δεν πήρατε ένα mi note 2 που είναι και ακριβό?άρα το πρόβλημα μας είναι η τιμή αυτή καθε αυτή.Κακά τα ψέματα αν η σαμμυ ήταν φθηνή οι 9 στους 10 που έχετε τσαόμι θα θέλατε την νααυαρχίδα της χωρίς πολλά πολλά.Όταν μιλάμε για την καλύτερη οθόνη στην αγορά,την καλύτερη κάμερα(μία εκ των καλυτέρων τουλάχιστον),την απίστευτη κατασκευή και το all around σύνολο λυπάμαι που θα στο πώ αλλά ναι τα τσαόμι είναι κινέζικα σκουπίδια μπροστά του.Πέραν τούτων όλα τα προαναφερθέντα ισχύουν για τις κορυφαίες εταιρείες έναντι των κινέζικων απομιμήσεων.Ένα κινητό δεν είναι μόνο σπεκς και πρέπει να το καταλάβετε επιτέλους.Και στην τελική εφόσον βγάζω ένα δυνατο μηνιάτικο δικαίωμα μου να… Συνέχεια »

Vai

Μα το ακριβώς αντίθετο είπα βρε Ιωάννα, ότι γουστάρω lag και ότι με χαλάει το υπεργρηγορο MIUI. Θέλω αργο και βασανιστικό λειτουργικό, τι να το κάνω το γρήγορο?

ΠΡΟΦΗΤΗΣ

κατα τη γνωμη μου η σιαομι εχει το καλυτερο λογισμικο miui εκει χτυπαει η σιαομι..πλεον redmi 4/note 4 και πανω βελτιωθηκαν σε ποιοτητα κατασκευης στην καμερα ειναι μαυρα χαλια σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.