Samsung Series 9 laptop, Στα χνάρια του MacBook Air

Σας αρέσουν τα extra slim laptop, έχετε βάλει στο μάτι το νέο MacBook Air αλλά δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το λειτουργικό σύστημα Windows 7 που τόσα καλά γνωρίζετε; H Samsung παρουσίασε το πρώτο μοντέλο από τη σειρά 9 Series με οθόνη 13 ίντσες, επεξεργαστή Core i5, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB SSD.

Η κατασκευή του Samsung ZX310 Series 9 είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο και η τιμή του… 1799 δολάρια Αμερικής.

, Samsung Series 9 laptop, Στα χνάρια του MacBook Air

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Zagkanas

Το laptopάκι είναι τέλειο…μου φαίνεται πως όλοι προχωρούν στα χνάρια που χάραξε η apple..Βέβαια με άλλο λειτουργικό…..Μπράβο στη samsung πάντως!

stelios gr

ωραιο!!!!

Alan

Πολύ πιο όμορφο από το MacBook Air, αλλά και 800 ευρώ ακριβότερο. Είναι όμως πιο δυνατό.

Alan

Ναι αλλά τα δολάρια Αμερικής συνήθως γίνονται ευρώ με την αναλογία 1:1, άρα…

Thanos

εντυπωσιακο φαινεται………

το design ειναι καταπληκτικο

Antonis

Πιο ωραιο απο το Macbook air και πιο δυνατο

jordant

Έχω το macbook air το 13.3 με ολα τα έξτρα και είναι τρομερά γρήγορο,δεν πιστεύω ότι κανένα άλλο laptop δεν μπορεί να το πλησιάσει ούτε στο design αλλά ούτε και στις επιδόσεις

Σφυράκι

Καλησπέρα,

η σημερινή αναλογία Δολλαρίου-Ευρώ είναι περίπου 1,43, επομένως, σε άμεση μεταφορά, η τιμή του εν λόγω laptop σε ευρώ κυμαίνεται περί τα 1,255.16€..

maglpl

Απορώ πότε θα σταματήσει τις αντιγραφές αυτή η Samsung έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την apple με windows ή android αντίστοιχα. Έλεος!!

Βαγγελης

Σαν το air με τον ιδιο σχεδιασμο και την ιδια τακτικη τιμολογισης,δηλαδη οτι χειρότερο!Αφου υπαρχει η motherboard βγαλε μια 17 οθονη και καρτα γραφικων της προκοπης μα και το 13 θελει τσαντα.Πολυ κακο αυτο γιατι πλεον υπαρχει μεγαλη ελεφθερια στην τεχνολογια.Τελος αυτο μπορεί να εχει 4πυρινο cpu αλλα και 3 φορες βαρυτερο os και power using os…

john

Ελεος ρε παιδια ! μην συγκρινουμε την εταιρεια που βγαζει 50 αναβαθμησεις κινητων σε 1 μηνα (πχ. samsung galaxy … s 2 , me , mini , i 1900 , i 1200 , s , 3, 2, ace, 550 , kai alla posa ) ! ειναι τυχαιο σε συγκριση με την apple που βγαζει ενα iphone σχεδον καθε χρονο ? την παλεβουμε την ζωη μας !! παρτε ολοι απο ενα apple device και μετα πειτε μας αν δεν σας αρεσει !

ChrisKotza

Φαίνετε πολύ καλό,αν και…το MacBook Air,δύσκολα το φτάνει!

Makaras

john συμφωνω απολυτα φιλε μου APPLE FTW!!!

Mario Vito

Οχι οχι….. μην το ξαναπείτε. Η apple αντιγράφει την samsung!

Γιώργος

Δεν αξιζει αφτο το laptop με 500 ευρω περνεις πολυ καλυτερο.οσο για το design δεν με νοιαζει
η αποδοση εχει σημασια.

akis

δεν είναι ακριβό για ένα laptop τις samsung?

προσωπικά εγώ θα προτιμούσα ένα Macbook Air!!!!

Tony Cool

Για τα δικα μου γουστα τραγικη προταση καθως μπορω να αγορασω καλυτερο laptop 1000 (!!!) ευρω φτηνοτερο (και ας ειναι λιγο βαρυτερο και πλαστικο).Αλλα ας μην βρισκουν πατημα τα apple fanboys να ξεσπαθωσουν και μας βγαζουν την apple κυριαρχη του παιχνιδιου!Στα κινητα και στα tablets μια χαρα τα παει,στους υπολογιστες ομως με 1-2% μεριδιο στην αγορα δεν βγαζεις γλωσσα!

bakchr

Είναι όντως πολύ όμορφο, αλλά αν έψαχνα για windows laptop αυτόν τον καιρό, θα προτιμούσα κάποιο από την σειρά probook της hp. Έχουν παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και κοστίζουν τα μισά λεφτά. Πήρε πρόσφατα ένας γνωστός μου το 4320s αν δεν κάνω λάθος, στα 600 ευρώ και είναι εξαιρετικό !!

Όσο για την σύγκριση με macbook, κλείνω κι εγώ προς τη μεριά της apple. Έχω ένα 13άρι macbook pro και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από τις επιδόσεις του, όσο και από την φορητότητα και την εμφάνισή του.

techbilaras

κουκλι το samsung αλλα κι εγω προτημω macbook λογο λογισμικου.(δεν κανω καθε εξι μηνες φορματ ουτε κολαει και φορτωνει χωρις λογο κ εχει και πολυ καλες εφαρμογες για επαγκελματιες κ οχι μονο.)

gian

μόνο εγώ είμαι δυσαρεστημένος από την απόδοση του MBP ?
το γουστάρω τρελά το μηχάνημα σαν υλικό/εμφάνιση αλλά όλα κι’ όλα.
άσε που τώρα που έληξε η εγγύηση κάνω τον σταυρό μου κάθε μέρα.
anyway μη το πάμε αλλού το θέμα.

Μια χαρά το sam αλλά τιμή ρε αδελφέ! που πας?
βασικά όλες οι εταιρίες το πάνε στα ultrabooks.
αργά η γρήγορα θα εξαφανιστούν τα “κοινά” πλαστικά laptop
.. και με την εξέλιξη των tablet θα ρίξουν και τις τιμές θέλουν δε θέλουν!

πιστεύω σε 2 χρόνια ακόμα θα δούμε θαύματα!

Ανέστης

πολυ καλο το laptop αλλα η τιμη του?!1799 δολάρια Αμερικής!!!!!!!φανταστιτε ποσο θα κανει στην Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!

laptop άκιας

Σε αυτή την τιμή γιατί κάποιος να μην αγοράσει Apple? Η Samsung και όλες αυτές οι κορεάτικες εταιρίες καθιερώθηκαν με φθηνές συσκευές για τον πολύ κοσμάκι, άμα είναι να δώσουμε τόσα λεφτά πάμε και σε πιο αξιόπιστους κατασκευαστές Laptop.

Michail Triantafyllidis

copy paste. Apple xronia mprosta stous ypologistes. Sta tilefwna 8elei akomi alla pou 8a paei 8a strwsei.

Φάνης

@ Michail Triantafyllidis Συμφωνω απολυτα. Το air μου δεν το αλλαζω με κανενα samsung. Αλλα στα κινητα, αν και εχει ενα δυνατο os στα χερια της, εχει δρομο ακομα. Απο design, ποιοτητα κατασκευης, ομορφια, δεν εχω να πω. Αλλα στο os πρεπει να ανοιξει το μυαλο της λιγο…
(μιλαω σαν χρηστης iphone απο τον Οκτωβρη του 2007 με το 2G, μεχρι και 4s. Απο το καλοκαιρι και μετα, Nexus και μονο!)

Νίκος

Φαίνεται εκπληκτικό. Η αφή, η λεπτότητα και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ ικανοποιητικά

parmalid

Apple rulez…….όλα τα άλλα φθηνές μπανάνες.
Άκου εκεί να θέλει να κοντράρει το Air….χαχαχαχα

Tolis

Καλό.. αλλά αλμυρό!

kVel

Η samsung όσο και να το προσπαθεί Apple στο θέμα τον υπολογιστών δεν γίνεται… Δεν αλλάζω το mac μου για κανένα άλλο… Μακάρι να κάνει καμια μεγάλη αναβάθμιση στο iOS αλλά και γενικότερα στα iphone / ipad για να αξίζουν τουλαχίστον τα λεφτά τους!!

Konstantinos

Όποιος έχει 2 λεπτά.. Αυτός μεταξύ άλλων είναι ο λόγος που λάτρεψα το mac…
https://www.youtube.com/watch?v=8p_VFyUq_iE

έχεις ένα pdf που θέλει υπογραφή… την κάνεις σε ένα χαρτί, τη δείχνεις μπροστά στην κάμερα και τσουπ γίνεται πανέμορφα digitized…
α επίσης έχω ένα μηχάνημα late 2007 που αν το δώσω τώρα… πιάνει 350 ευρώ μες στο νερό.(και τρέχει windows μαζί με osx). Σιχαίνομαι την apple για αυτό που είναι αλλά μου αρέσουν αυτά που κάνει

ink4all.gr

Αν και η τιμή είναι σε υψηλά επίπεδα πρόκειται για ένα αρκετά εργονομικό εργαλείο που θα αγαπηθεί από πολλούς

dimosthenis

παιδιά 15 χρόνια χρηστης windows. πήρα το air το 13άρι και έχω πάθει κοκομπλόκο. το μηχάνημα απλά κόβει την γη.. έκανα τεράστιο βήμα και ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω τι υπήρχε και δεν το είχα καταλάβει. έτη φωτος μπροστά η apple. απλά.. ποια σαμσουνγκ και ποια windows. τα λέγαμε.. τααα λέεεγαμεε..κανένα μέτρο σύγκρισης ούτε καααν

thodoris

να δωσεις 1800 ευρω για να εχεις επεξεργαστh CoreΙ5 nop….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.