Vodafone Καρτοκινητή, Unlimited ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone

Η Vodafone, έχοντας θέσει προτεραιότητά της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της και έχοντας λάβει υπόψη τις σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, φέρνει στην Ελληνική αγορά μία ξεκάθαρη, απλή και σαφή πρόταση που καλύπτει τις ανάγκες των συνδρομητών της Καρτοκινητής για απελευθερωμένη και οικονομική επικοινωνία.

Η Vodafone φέρνει την Unlimited επικοινωνία και στην καρτοκινητή παρέχοντας στους συνδρομητές της αποκλειστικά και για πρώτη φορά:
– Δωρεάν απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS για ένα μήνα προς όλους τους αριθμούς Vodafone, συμβολαίου και καρτοκινητής με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10 ευρώ, και το ποσό της ανανέωσης μένει στη διάθεση του συνδρομητή για να το χρησιμοποιήσει όπως και όποτε θέλει.

Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές των πακέτων καρτοκινητής της Vodafone, υπάρχοντες και νέους, και πιο συγκεκριμένα για το Vodafone CU, το Νέο Καρτοκινητό Vodafone, το Vodafone International και το Καρτοκινητό Ολυμπιακός.

Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν χρόνου ομιλίας και των SMS είναι ένας μήνας από την ημερομηνία ανανέωσης.

Το Vodafone Unlimited της Καρτοκινητής Vodafone ενεργοποιείται απλά καλώντας δωρεάν στο 1286 και θα ισχύει έως και 30/06/2011.
Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με μηνιαίο όριο 1.500 λεπτά χρόνου ομιλίας και 1.500 sms προς όλους τους αριθμούς συμβολαίων και καρτοκινητής Vodafone.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 19% και Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας 12%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

καλα απλα απιστευτη προσφορα.δεν υπαρχει.ελπιζω να μην ειναι καμια πλακα.ειναι απιστευτο οτι ειναι απεριοριστα και προς καρτοκινητα αλλα και προς συνδεση βονταφον ενω ως τωρα τα πακετα αναφεροταν σε σι γιου

Βαγγέλης

😐

XRYSI

fanttastiko ! kanto k sy baca..

sd

oraios

θωμας

Πολυ καλη προσφορά….αν σου μενουν και τα χρηματα μεσα…..τι να πω…να κανουν το ιδιο και οι ανταγωνιστικες εταιρείες γιατί δεν λεει κα8ε χρονο να αλλαζουμε καρτοκινητη..

Petran

Μπράβο στη Vodafone, αυτή είναι πραγματική προσφορά…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.