Η Samsung επιτρέπει την απενεργοποίηση του Bixby button

samsung bixby button, Η Samsung επιτρέπει την απενεργοποίηση του Bixby button

Οι εταιρείες προσπαθούν να φέρουν νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες, αλλά κάποιες φορές δεν έχουν την αναμενόμενη αποδοχή. Αυτό συνέβη με το ειδικό κουμπί στα Galaxy S8 και Note 8 για την ψηφιακή βοηθό Bixby.

Το συγκεκριμένο κουπί επέτρεπε στους κατόχους Samsung Galaxy S8/ S8+ και Samsung Galaxy Note 8 να ενεργοποιήσουν άμεσα την ψηφιακή βοηθό της Samsung.

Τελικά η Samsung αποφάσισε να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να απενεργοποιούν εντελώς το Bixby button από τις συσκευές τους. Μέχρι τώρα, ακόμη και όταν η ψηφιακή βοηθός ήταν απενεργοποιημένη, το κουμπί συνέχιζε να είναι λειτουργικό και όταν το πατούσες άνοιγε την οθόνη, άτι που δεν άρεσε σε πολλούς.

Στο παρελθόν, οι developers είχαν δημιουργήσει εφαρμογές επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν remap το κουμπί και να το χρησιμοποιήσουν για κάποια άλλη λειτουργία αντί για να ανοίγουν την Bixby. Ωστόσο, η Samsung δεν θέλησε να επιτρέψει κάτι τέτοιο και τους μπλόκαρε. Από πολλούς θεωρήθηκε ότι απλά επιβάλει την Bixby.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Αφου περασε η 1η μεγαλη περιοδος κερδων απο το s8 και δικαιολογουσε την υψηλη τιμη λογω ΚΑΙ υπαρξης bixby σαν next-gen AI assistant, τωρα ας δωσει την ελευθερη επιλογη να την απενεργοποιησεις officially. Μπορει να μην εχει πια fm-radio ή ir-blaster αλλα ο χρηστης εχει ενα αχρηστο κουμπι του οποιου η κυρια λειτουργια απενεργοποιειται. Και μεταξυ μας …. ποιος χρησιμοποιει AI assistant στην καθημερινη χρηση του κινητου του? Μεχρι να ενεργοποιηθει το assistant να δωσω την εντολη να μ βγαλει το αποτελεσμα ηδη εχω πληκτρολογησει τι καιρο θ κανει στο τιμπουκτου και μου το εχει βγαλει ηδη ( γιατι μεχρι εκει φτανει η χαρη τους )…και με μηδενισμο των πιθανοτητων να μην εχει καταλαβει ο εξυπνος βοηθος την εντολη μου. ανθρωπος-bixby 1-0 !

xarisgru

Το γεγονος οτι οι developers δημιουργησαν εφαρμογες που αντικαθιστουν την λειτουργια του κουμπιου ειναι κατι θετικο! Ωστοσο, πατώντας το κουμπι πηγαινει αρχικα να ανοίξει η Bixby, αποκοβεται και εν συνεχεια ανοιγει η καθορισμενη απο τον χρηστη εφαρμογή! Καλο θα ηταν λοιπον να γινει μια κινηση της samsung για αντικατασταση του κουμπιου ετσι ωστε να μην ειναι άχρηστο λογω της απενεργοποίησής του!

Geo pap

Ελπιζω στο s9 να μην υπάρχει αυτο το trash button

bezilys

Αν σκέυτεις ποτέ ότι είσαι άχρηστος σκέψου την Bixby!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.