OnePlus 8: Θα έχει punch hole και οθόνη curved;

Η OnePlus πριν μία περίπου εβδομάδα αποκάλυψε τον διάδοχο των OnePlus 7 και 7 Pro που ακούει στο όνομα OnePlus 7T και τώρα κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο smartphone που λογικά θα αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2020. Φυσικά, μιλάμε για το OnePlus 8. Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός tipster Steve Hemmerstoffer, κυκλοφόρορησε τα πρώτα renders μέσω ενός Youtuber.

OnePlus 8 punch hole οθόνη curved, OnePlus 8: Θα έχει punch hole και οθόνη curved;

Η όγδοη γενιά smartphone σύμφωνα με τα renders μοιάζει με αρκετά με το OnePlus 7 Pro παρόλο που η εταιρεία έφερε έναν νέο σχεδιασμό στο πλαίσιο της κάμερας με το OnePlus 7T. Το μοντέλο που παρουσιάζουν τα renders έχει γυάλινη πλάτη η οποία υποστηρίζει θα ασύρματη φόρτιση, ενώ η κάμερα έχει κάθετη διάταξη και έχει τοποθετηθεί στο κέντρο ακριβώς όπως και το 7 Pro.

Στο μπροστά μέρος συναντάμαι οθόνη curved στις 6.5 ίντσες ωστόσο για πρώτη φορά βλέπουμε την OnePlus να ακολουθεί τον δρόμο του punch hole. Το punch hole που έφερε αρχικά η Samsung στα Galaxy S10 τον Μάρτιο τοποθετήθηκε στα δεξιά, έπειτα στα Note 10 τοποθετήθηκε στο κέντρο και ίσως η OnePlus το τοποθετήσει στην αριστερή γωνία.

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christz

Θέλουνε pop up camera, μην κάνεις αυτό το λάθος σαν την Samsung …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.