Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

, Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

Σε ένα online event που θα γίνει σε λίγες ώρες στην Κίνα, η Redmi αναμένεται να παρουσιάσει τα Redmi 10X, 10X 5G και 10X Pro 5G. Το απλό 10X θα είναι απλά rebrand έκδοση του Mi Note 9 ωστόσο τς υπόλοιπα δύο θα είναι νέα smartphone που θα ενσωματώνουν τον Dimensity 820 της MediaTek και AMOLED οθόνη.

, Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

Σε μια νέα του αναφορά στο Weibo, ο γνωστός leakster Digital chat station αναφέρει ότι το απλό Redmi 10X 5G θα έχει το ίδιο AMOLED panel με το Xiaomi Mi 10 Youth Edition που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δούμε 6.57 ιντσών οθόνη ανάλυσης FHD+ (2400 x 1080 pixels) και notch τύπου waterdrop στο κέντρο όπου θα κρύβεται η front facing κάμερα. Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη HDR10+ και 600 nits brightness. Φυσικά, κάτω από το AMOLED panel θα υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε τετραπλή κάμερα στην πλάτη, μνήμη RAM χωρητικότητας 6 ή 8GB και αποθηκευτικό χώρο από 64 έως και 256GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πετρος

ελλαδα ξερουμε ποτε ερχεται ,και με τι τιμη ?

jim

Ποτέ θα έρθει Ελλάδα ή Ευρώπη ξέρουμε;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.