Motorola Edge Lite: Οι πρώτες πληροφορίες και η πιστοποίηση από την FCC

, Motorola Edge Lite: Οι πρώτες πληροφορίες και η πιστοποίηση από την FCC

Μπορεί το Motorola Edge+ να έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, παρά τα προβλήματα που αναφέρουν αρκετοί χρήστες με την οθόνη της συσκευής, όμως η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει και το απλό Edge μοντέλο, ενώ φαίνεται πως θέλει να εμπλουτίσει τη σειρά και με Lite πρόταση.

Ένα νέο μοντέλο της Motorola, με την ονομασία XT2075-3, πιστοποιήθηκε από την FCC, χωρίς βέβαια να γίνεται κάποια άλλη αποκάλυψη από εκεί. Όμως, αρκετές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για το Motorola Edge Lite και μάλιστα γνωρίζουμε ήδη κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά της οικονομικής πρότασης της σειράς.

Η συσκευή, με την κωδική ονομασία Nairobi, αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 765G, που σημαίνει ότι θα υποστηρίζει δίκτυα 5G, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM. H μπαταρία του Edge Lite αναμένεται στα 4.700mAh, με την εσωτερική μνήμη του να ανέρχεται στα 128GB, τουλάχιστον της βασικής έκδοσης.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, πέραν ότι θα τρέχει Android 10. Πάντως, αν και έχει την ονομασία Lite, η συσκευή έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το κανονικό Edge, οπότε υποθέτουμε ότι η “έκπτωση” θα έρθει στις κάμερες και στην οθόνη της συσκευής, ίσως και στην ποιότητα κατασκευής. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Motorola Edge+.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Sony

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Πραγματικές εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους πριν την κυκλοφορία

Το vivo X100s που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα επίσημο teaser και τώρα βλέπουμε πραγματικές εικόνες του στο Weibo.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.