Διαθέσιμη η επιλογή 90fps για το PUBG Mobile σε συσκευές OnePlus

, Διαθέσιμη η επιλογή 90fps για το PUBG Mobile σε συσκευές OnePlus

Τον Ιούνιο, η OnePlus είχε προσφέρει στους κατόχους των συσκευών της 90fps mode για το δημοφιλές παιχνίδι Fortnite, ως μέρος μίας αποκλειστικής συνεργασίας για μικρό χρονικό διάστημα. Η εταιρεία συνεργάζεται και με άλλο battle royal τίτλο, για να προσφέρει στους gamers πελάτες της το κάτι παραπάνω.

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, η OnePlus έκλεισε άλλη μία αποκλειστική συνεργασία για να φέρει την επιλογή για 90fps και στο PUBG Mobile, με την αρχή να γίνεται από σήμερα έως και τις 6 Σεπτεμβρίου. Η εν λόγω ενέργεια αφορά τις συσκευές Oneplus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro. Από τη λίστα απουσιάζουν τα OnePlus 7 και OnePlus Nord, το πρώτο γιατί έχει 60Hz οθόνη και το δεύτερο λόγω του επεξεργαστή.

Η επιλογή είναι διαθέσιμη μέσω του τελευταίου update για όλους τους κατόχους των προαναφερθέντων συσκευών. Μετά τη λήξη της αποκλειστικής συνεργασίας, το εν λόγω update θα διατεθεί και σε άλλες συσκευές, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιες θα συμπεριλαμβάνονται τη λίστα των συμβατών smartphone.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 4: Μπορεί να είναι πιο ισχυρό από ότι νομίζουμε

Tο επερχόμενο κορυφαίο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 4, πιθανότατα θα εντυπωσιάσει με εξαιρετική απόδοση γραφικών.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Θα φορτίζει γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο clamshell στην αγορά

Τα κορυφαία αναδιπλούμενα smartphone σε πωλήσεις τα τρία τελευταία χρόνια ήταν τα το Galaxy Z Flip 3, το Galaxy Z Flip 4 και το Z Flip 5.

Software Apple ChatGPT featured

Apple – iOS 18: Στην τελική ευθεία οι συνομιλίες με την OpenAI για την ενσωμάτωση του ChatGPT

H Apple φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης μιας συμφωνίας με την OpenAI, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.