iPhone 12: Κάποιες πληροφορίες για την Ελλάδα και τα νέα iPhone

Today is the day! Όχι μόνο για τους Apple fans αλλά και για ολόκληρη την κοινότητα τεχνολογίας παγκοσμίως. Τα νέα iPhone 12 θα παρουσιαστούν επίσημα απόψε το βράδυ ώρα Ελλάδας 20:00 και εμείς εδώ στο Techblog έχουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική αγορά.

Update: Μάθαμε τις τιμές των iPhone 12 στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα νέα iPhone αναμένεται να ανοίξει σήμερα το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του προγραμματισμένου event της Apple και αφού έχουν αποκαλυφθεί όλες οι πληροφορίες για τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 12 που περιμένουμε (iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max).

Οι προπαραγγελείες αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και προς το τέλος του τρέχοντος μήνα θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα για κάποια από τα μοντέλα. Για δεύτερη χρονιά φέτος η χώρα μας θα βρίσκεται σε ένα από τα πρώτα κύμματα διάθεσης των iPhone.

Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα φέτος στα νέα iPhone χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν ποια μοντέλα θα είναι σε έλειψη όπως εκτιμούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

, iPhone 12: Κάποιες πληροφορίες για την Ελλάδα και τα νέα iPhone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Matt Louder

GIVEAWAY TO PRO ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! 😉

ΓΙΩΡΓΟΣ

το iphone 12 πόσο θα πάει?ξέρεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.