Οι αναβαθμίσεις των παιχνιδιών της EA στα PlayStation 5 και Xbox Series X/S

PlayStation 5, Οι αναβαθμίσεις των παιχνιδιών της EA στα PlayStation 5 και Xbox Series X/S

Η Electronic Arts (EA) ανακοίνωσε τις αναβαθμίσεις που θα δούνε οι παίκτες των παιχνιδιών της στα PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Αρχικά, στο Star Wars: Squadrons οι παίκτες του PS5 θα επωφεληθούν από βελτιωμένο φωτισμό, ενώ το παιχνίδι θα φτάνει έως και 4K στα 60fps, όπως στο PlayStation 4 Pro.

Στα Series X και Series S οι παίκτες θα έχουν την ίδια επιλογή, δηλαδή ανάλυση 2160p στα 60fps και 1440p στα 60 fps αντίστοιχα, όμως θα μπορούν να διαλέξουν το performance mode, το οποίο απογειώνει την ίδια ανάλυση αλλά στα 120fps. Στο Apex Legends τόσο το PlayStation 5 όσο και τα Xbox Series X/S θα δουν την ανάλυση να ανεβαίνει στα 1440p, όμως έρχονται ακόμα περισσότερες βελτιώσεις μέσα στο 2021.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της EA, δηλαδή τα FIFA 21, NHL 21, Need for Speed Hot Pursuit Remastered, The Sims 4, Madden NFL 21 και UFC 2 δυστυχώς δε θα δούμε κάποιες αντίστοιχες αναβαθμίσεις. Ναι μεν τα παιχνίδια θα έχουν πιο smooth framerates και γρηγορότερο loading, αλλά πέραν αυτών των αλλαγών οι κάτοχοι PlayStation 5 θα έχουν την έκδοση του PS4 Pro, οι κάτοχοι του Series X την έκδοση του Xbox One και οι κάτοχοι του Series S την έκδοση του One S.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.