MacBook Pro: Αναφορές για προβλήματα με τη θύρα SD

, MacBook Pro: Αναφορές για προβλήματα με τη θύρα SD

Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του MacBook Pro έγινε λόγος για την SD θύρα, τα προβλήματα δεν λείπουν. Κάτοχοι του MacBook Pro του 2021 αναφέρουν ότι υπάρχουν προβλήματα με τη λειτουργία της θύρας SD.

Κάποιοι κάτοχοι του νέου μοντέλου του MacBook Pro αναφέρουν ότι τα αρχεία που υπάρχουν σε μία κάρτα SD δεν είναι αναγνώσιμα, ενώ πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τη λειτουργία της θύρας SD τόσο στο μοντέλο των 14 όσο και σε εκείνο με την οθόνη των 16 ιντσών. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι οι αναφορές κάνουν λόγο για διαφορετικές κάρτες SD, οπότε υπάρχουν ερωτηματικά για το πρόβλημα.

Σε πολλές περιπτώσεις γίνεται αναφορά σε καθυστερήσεις στην αναγνώριση της κάρτας SD, ενώ κάποιοι άλλοι κάτοχοι του MacBook Pro (μοντέλο 2021) λένε ότι εμφανίζονται δυσλειτουργίες ή ακόμα και κρασάρισμα στο Finder όταν προσπαθεί ο υπολογιστής να διαβάσει μία κάρτα SD. To format των καρτών SD δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Πιστοί μου κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες των haters!! Σας δώσαμε την καλύτερη θύρα sd so far! Υπάρχει!@@! είναι εκεί! δείξτε την σε όσους παραθυράκηδες λένω πως τα μακ δεν εχουν connectivity κ τέτοια κομπλεξικά!!
Η Smooth βουτερένια κ γάργαρη σαν νερο καρπατια λειτουργίας της θα έρθει με το μοντέλο που θα αγοράσετε
(ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ) το 2022 Όπου θα ενσωματώσουμε το premium software για read-accesing κλπ. Το 2023 με το νεο μοντέλο θα έχετε κ κοπι παστε που λέει κ μια ψυχή αδούλωτη στο μπόλι του Μπιλυ γκειτς@!@!!@!!!!! !12!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.