Η Apple επιβεβαιώνει την καθυστέρηση του iPadOS 16

ipados 16, Η Apple επιβεβαιώνει την καθυστέρηση του iPadOS 16

Στις αρχές του Αυγούστου ξεκίνησε η φήμη πως, για πρώτη φορά, η Apple δεν θα συγχρονίσει την κυκλοφορία του iPadOS με του iOS. Πιο συγκεκριμένα, ακουγόταν έντονα πως το iPadOS 16 θα κυκλοφορήσει περίπου ένα μήνα μετά το iOS 16.

Σήμερα η Apple επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες. Σε δήλωση που δόθηκε στο TechCrunch αναφέρονται τα εξής:

“Αυτή είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη χρονιά για το iPadOS. Ως δική της πλατφόρμα με χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για iPad, έχουμε την ευελιξία να παρέχουμε το iPadOS με το δικό του πρόγραμμα. Αυτό το φθινόπωρο, το iPadOS θα κυκλοφορήσει μετά το iOS, ως έκδοση 16.1 σε μια δωρεάν ενημέρωση λογισμικού.”

Οι φήμες έριχναν την ευθύνη για αυτή την καθυστέρηση τη νέα δυνατότητα πολλαπλών εργασιών του Stage Manager, που θα είναι διαθέσιμη μόνο σε iPad με τσιπ Apple M.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει προωθήσει το iPadOS 16.1 beta στους προγραμματιστές. Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει μια έκδοση 0.1 αντί της έκδοσης 0.0. Έτσι, ίσως το iOS 16.1 να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το iPadOS 16.1 στην πορεία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Απολαύστε επίσημα δείγματα της κάμερας

Η vivo αναμένεται να αποκαλύψει το X100 Ultra αυτόν τον μήνα και τώρα μοιράστηκε δείγματα κάμερας του smartphone.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.