Η Apple μάλλον βρήκε όνομα για το mixed reality headset

apple headset, Η Apple μάλλον βρήκε όνομα για το mixed reality headset

To όνομα Reality θα χρησιμοποιήσει μάλλον η Apple για το επερχόμενο headset της μικτής πραγματικότητας. Ένα άρθρο του Bloomberg αναφέρεται σε τρεις ξεχωριστές αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το Reality One, το Reality Pro και το Reality Processor.

Πρόκειται για πιθανά ονόματα για τις δύο εκδόσεις του φημολογούμενου headset Apple VR/AR και της μονάδας επεξεργασίας του. Παλαιότερες αιτήσεις αποκάλυψαν επίσης μια πατέντα realityOS που είναι πιθανότατα για το λειτουργικό σύστημα του headset.

apple headset, Η Apple μάλλον βρήκε όνομα για το mixed reality headset

Το Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. εμφανίζει την Immersive Health Solutions ως αρχείο καταχώρησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το Reality One. Η Apple και άλλες επώνυμες εταιρείες χρησιμοποιούν συχνά εταιρείες-βιτρίνες για να συμπληρώσουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα επερχόμενα project τους. Παρόμοιες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας «Reality» υποβλήθηκαν επίσης στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σαουδική Αραβία, την Κόστα Ρίκα και την Ουρουγουάη.

apple headset, Η Apple μάλλον βρήκε όνομα για το mixed reality headset

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo mixed reality headset της Apple θα προσφέρει εκδόσεις VR και AR των εφαρμογών της Apple, συμπεριλαμβανομένων των FaceTime και Maps, αλλά και την επιλογή εκτέλεσης παιχνιδιών και πολυμέσων σε VR.

Η Apple δεν αναμένεται να ανακοινώσει αυτό το headset στην εκδήλωση Far Out της επόμενης εβδομάδας στις 7 Σεπτεμβρίου, με την πιο πρόσφατη φήμη από τον Ming-Chi Kuo να υποδηλώνει ότι τα ακουστικά MR θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2023.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.