iPhone 15: Υποστηρίζει προσαρμογέα USB-C σε Ethernet για μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης

iPhone 15 ethernet, iPhone 15: Υποστηρίζει προσαρμογέα USB-C σε Ethernet για μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης

Τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 της Apple υποστηρίζουν προσαρμογείς USB-C σε Ethernet, επιτρέποντας ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο με μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης από το Wi-Fi.

Η Apple επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες σε ένα έγγραφο υποστήριξης όπου οι προσαρμογείς USB σε Ethernet αναφέρονται ως συμβατοί με μοντέλα iPhone 15.

Όταν ένα iPhone είναι συνδεδεμένο σε ένα καλώδιο Ethernet, εμφανίζεται ένα κρυφό μενού Ethernet στην εφαρμογή Ρυθμίσεις με πληροφορίες που σχετίζονται με την IP και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης.

Αναγνώστης του macRumors έγραψε πως το iPhone 15 Pro του που ήταν συνδεδεμένο σε Ethernet πέτυχε μέγιστη ταχύτητα λήψης άνω των 800 Mbps σε μια δοκιμή ταχύτητας.

iPhone 15 ethernet, iPhone 15: Υποστηρίζει προσαρμογέα USB-C σε Ethernet για μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης

Βέβαια, και τα iPhone με θύρα Lightning υποστήριζαν προσαρμογέα σε Ethernet αλλά είναι καλό να επισημάνουμε πως αυτό συνεχίζει να συμβαίνει και μετά την αλλαγή σε USB-C.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

αυτα ειναι τα θετικα με την apple για εμας τους κατοχους android. Να περιμενουμε να τα δουμε και στην δικη μας πλατφορμα OS, σε ολες τις κατηγοριες τιμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 4: Μπορεί να είναι πιο ισχυρό από ότι νομίζουμε

Tο επερχόμενο κορυφαίο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 4, πιθανότατα θα εντυπωσιάσει με εξαιρετική απόδοση γραφικών.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Θα φορτίζει γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο clamshell στην αγορά

Τα κορυφαία αναδιπλούμενα smartphone σε πωλήσεις τα τρία τελευταία χρόνια ήταν τα το Galaxy Z Flip 3, το Galaxy Z Flip 4 και το Z Flip 5.

Software Apple ChatGPT featured

Apple – iOS 18: Στην τελική ευθεία οι συνομιλίες με την OpenAI για την ενσωμάτωση του ChatGPT

H Apple φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης μιας συμφωνίας με την OpenAI, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.