Η Xiaomi αποκαλύπτει το επίσημο λογότυπο HyperOS

Xiaomi HyperOS, Η Xiaomi αποκαλύπτει το επίσημο λογότυπο HyperOS

To skin MIUI της Xiaomi υπήρχε για πολλά χρόνια αλλά φέτος η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Lei Jun ανακοίνωσε το HyperOS, το οποίο θα πάρει τη θέση του MIUI όταν οι συσκευές ενημερωθούν σε Android 14. H παγκόσμια κυκλοφορία του HyperOS 1.0 που βασίζεται στο Android 14 είναι πλέον πολύ κοντά.

Με βάση αυτά, ο επίσημος λογαριασμός της Xiaomi στο X αποφάσισε να αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο λογότυπο HyperOS. Δείτε το:

Το νέο skin αναμένεται να φτάσει σιγά-σιγά σε όλες τις συσκευές Xiaomi, Redmi και Poco, τα οποία οι επωνυμίες εξακολουθούν να υποστηρίζουν ενεργά με ενημερώσεις λογισμικού, εντός των επόμενων μηνών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.