Google Maps: Νέα λειτουργία δείχνει τις εισόδους/εξόδους κτιρίων

Google Maps, Google Maps: Νέα λειτουργία δείχνει τις εισόδους/εξόδους κτιρίων

Η εφαρμογή Google Maps αποκτά ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, καθώς θα εμφανίζει τις εισόδους και τις εξόδους κτιρίων στους χρήστες. Αυτή τη στιγμή η λειτουργία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και διαθέσιμη σε ορισμένους χρήστες.

Η Google εργάζεται για να λύσει ένα πρόβλημα κατά το οποίο ο χρήστης βάζει μια τοποθεσία στο Maps για να καθοδηγηθεί αλλά αυτό το σημείο που επισημαίνεται στον χάρτη θα μπορούσε να βρίσκεται στην άλλη πλευρά ή και σε άλλο δρόμο από την κύρια είσοδο. Αυτό προκαλεί ταλαιπωρία τόσο στον χρήστη, όσο και στις επιχειρήσεις ή άλλες τοποθεσίες που επισκέπτεται.

Σε κάποια τεστ που δοκιμάζονται σε περιορισμένους χρήστες, το Google Maps φαίνεται να δείχνει εμφανίζουν εμφανείς δείκτες για την είσοδο ενός κτιρίου.

Google Maps, Google Maps: Νέα λειτουργία δείχνει τις εισόδους/εξόδους κτιρίων

Αυτή η δοκιμή φαίνεται να εμφανίζεται μόνο σε ένα υποσύνολο συσκευών, αλλά λειτουργεί σε διαφορετικούς τύπους κτιρίων (ξενοδοχεία, καταστήματα, κ.λπ.), καθώς και σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Βερολίνο και άλλα. Οι είσοδοι σημειώνονται με λευκό κύκλο με πράσινο περίγραμμα και βέλος προς τα μέσα. Σημειώνεται επίσης ότι οι είσοδοι δεν φαίνονται πάντα να ταιριάζουν απόλυτα με την πραγματικότητα, κάτι που σημαίνει ότι αυτό μπορεί να απαιτεί ακόμα περισσότερα δεδομένα.

Προφανώς και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι ευρέως διαθέσιμη η λειτουργία. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται μόνο στην έκδοση 11.17.0101 για Android, σε πολύ περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.