Samsung Galaxy S24 FE: Ίσως έρθει νωρίτερα φέτος, το καλοκαίρι

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Ίσως έρθει νωρίτερα φέτος, το καλοκαίρι

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S23 FE τον περασμένο Οκτώβριο, περίπου οκτώ μήνες μετά τα άλλα μοντέλα Galaxy S23, και έχοντας παρακάμψει το Galaxy S22 FE.

Τώρα που η σειρά FE επέστρεψε, η Samsung προφανώς δεν είναι διατεθειμένη να την εγκαταλείψει ξανά και ήδη ετοιμάζει το Galaxy S24 FE.

Σύμφωνα με μια νέα κορεατική δημοσίευση, το Galaxy S24 FE λανσάρεται αυτό το καλοκαίρι. Αυτό είναι πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο FE πριν από αυτό, και θα έβγαινε πολύ νωρίτερα σε σύγκριση με την κυκλοφορία της οικογένειας εκτός FE – η σειρά S24 κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Εάν αυτές οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε η φημολογούμενη εκδήλωση Unpacked της Samsung στις αρχές έως τα μέσα Ιουλίου θα μπορούσε να είναι απίστευτα γεμάτη με ανακοινώσει. Ήδη περιμένουμε το Galaxy Z Fold 6, το Flip6, την πλήρη ανακοίνωση του Galaxy Ring, τη νέα οικογένεια Galaxy Watch 7 και τώρα θα μπορούσε ακόμη και το S24 FE να συμμετάσχει.

Οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας στην Κορέα. Μια εταιρεία που παράγει ορισμένα από τα εξαρτήματα οθόνης για το επερχόμενο Galaxy S24 FE, για την ακρίβεια, η οποία λέει ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή για τα εξαρτήματα που προμηθεύει, ενόψει της καλοκαιρινής κυκλοφορίας του μοντέλου.

Ο όγκος παραγωγής έχει ήδη προγραμματιστεί να ανέρχεται “σε εκατομμύρια”, επομένως η Samsung πιστεύει σαφώς ότι το S24 FE θα είναι αρκετά επιτυχημένο. Φυσικά θα διαθέτει οθόνη OLED και θα περιβάλλεται από λεπτά πλαίσια, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιώργοςΜ

Αποτυχία το s23 Fe από κάθε άποψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.