Samsung vs. Huawei: Η Samsung αντεπιτίθεται

Η Samsung πάει την Huawei στα δικαστήρια με την αιτιολογία ότι η πρώτη παραβίασε έξι από τις πατέντες της και ζητά το ποσό των 24.1 εκατομμυρίων δολαρίων. H Samsung ισχυρίζεται ότι κάποια από τα προϊόντα της Huawei, η σειρά Honor και το Huawei Mate 8, χρησιμοποιούν πατέντες της.

Αυτός είναι ο νέος γύρος στην κόντρα των δυο κατασκευαστών. Η κινέζικη Huawei ήταν αυτή που υπέβαλε πρώτη μηνύσεις κατά της Samsung τον Μάιο, σε ΗΠΑ και Κίνα ζητώντας αποζημιώσεις για την χρήση 4G τεχνολογίας από τη Samsung και ισχυρίστηκε ότι καταπάτησε πατέντες που σχετίζονται με το OS και το system software.

Οι δυο αγωγές θεωρήθηκαν ασυνήθιστη κίνηση για μια κινέζικη εταιρεία, προβλέποντας μια τάση όπου οι κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας κερδίζουν περισσότερη εμπιστοσύνη στην διεκδίκηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα η Samsung είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα απαντήσει με δική της αγωγή, όπως και έκανε.

Η Samsung ζητά να απαγορευτεί η πώληση των παραπάνω μοντέλων και με επίσημη δήλωσή της αναφέρει:

“We have faithfully negotiated with other patent holders for the fair licensing of technology. However, despite our best efforts to resolve this matter amicably, it has regrettably become necessary to take legal action in order to defend our intellectual property”.

samsung vs huawei, Samsung vs. Huawei: Η Samsung αντεπιτίθεται

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Για να μην πηγαίνουν ολοι την ώρα οι εταιρείες στα δικαστήρια θα ήταν προτιμότερο να ανταλάζανε την τεχνογνωσία τους κτλ. Απλά δηλαδή να συνεργαστούν αρμονικά και όμορφα. Έτσι θα τη πάτησε η Microsoft, την εκμεταλεύτηκαν τόσο πολύ που έκανε πίσω σε αυτό που ήθελε να κάνει.

Darth

@@papaki ο σκοπός της κάθε εταιρείας (ο μεγαλύτερος) είναι να παίξει μονοπώλιο με τιμές όπως γουστάρει αυτή (Έτσι αρμονικά να ζουν δεν παιζει καθώς αυτό είναι αντίθετο με το κύριο στοχο τους)

fotis

Τι εγινε αφησε η samsung την apple. Και τωρα ξεκινησε πολεμο με την huawei

One

Ότι έκανε παλια η Samsung στη Sony Ericsson που με τις φθηνές τιμες κατάφερε να τη ριξει και να αποκτήσει μεγαλο μερίδιο αγορας, κανει τωρα και η Huawei στη Samsung. Απλα αντι η Samsung να προσπαθήσει με θεμιτά μεσα να ανταγωνιστεί τη Huawei προτιμάει τα δικαστήρια. Πιστεύω τα δικαστηρια αν πιστεύουν στην πραγματική ελεύθερη αγορα να προστατεύσουν τον ανταγωνισμό και όχι τις εταιρείες.

tech21man

Να ταν και η πρωτη φορα που εγινε αυτο…αλλα να πω οτι δεν το σκεφτηκα?

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο ξερεις τι…

Μιλας για ενα λαο που στις εκθεσεις αυτοκινητων ρε φιλε πηγαιναν με χαρακια, ταινιες και αρμομετρα στην τσεπη για να αντιγραψουν με τη μια τα παντα…στο software ειναι δυνατο να περιοριστουν?

Οπως και να χει καποιος θα φαει τη σφεντονια στα ιδιαιτερα στα δικαστηρια και θα ηρεμισει.

mixtri

Σιγά μην αντέγραψε η Huawei την Failmsung

Anakin

Πάμε ρε Samsung εδώ δεν φοβήθηκε την Apple την κινεζια αυτή θα φοβηθεί; SAMSUNG RULES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.