Gear

Samsung One UI 5 Watch: Καθυστέρηση για την έκδοση beta

H Samsung έχει ανακοινώσει πως τα επόμενα smartwatches της θα κυκλοφορήσουν με μια νέα έκδοση του wearable λογισμικού της εταιρείας, One UI 5 Watch.  Στις αρχές του μήνα είχε δηλώσει πως μια beta του skin θα ήταν διαθέσιμη στις συσκευές Watch 4 και Watch 5, με τις εγγραφές να ξεκινούν πριν από τα τέλη Μαΐου.

Τελικά αυτό δεν ίσχυσε αφού καλωσορίσαμε τον Ιούνιο μαθαίνοντας ότι η έκδοση beta του One UI 5 Watch έχει καθυστερήσει.

Σύμφωνα με το SamMobile, ένας συντονιστής στα επίσημα φόρουμ της κοινότητας της Samsung στην Κορέα επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δεν θα δέχεται εγγραφές για την έκδοση beta του One UI 5 Watch αυτόν τον μήνα. Ο συντονιστής, του οποίου το username μεταφράστηκε από τη Google ως “Beta Operation Manager”, εξήγησε ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν στην εφαρμογή του Wear OS 4 και ότι η Samsung εργάζεται για να ξεκινήσει και να λειτουργεί το πρόγραμμα beta το συντομότερο δυνατόν.

Αναμένουμε ότι η σειρά Galaxy Watch 6, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της με το One UI 5 Watch, θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου μαζί με τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5.

Το One UI 5 Watch θα φέρει ορισμένες βελτιώσεις στις συσκευές Galaxy Watch, συμπεριλαμβανομένων πιο λεπτομερών οδηγιών σχετικά με τα μοτίβα ύπνου και μιας νέας λειτουργίας ζώνης καρδιακού παλμού τύπου Fitbit που εκχωρεί στη δραστηριότητά σας μια βαθμολογία έντασης, 1 έως 5, με βάση τον καταγεγραμμένο καρδιακό ρυθμό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.