Τα Microsoft Surface έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα

Μετά τις ανακοινώσεις του οικονομικού Surface Laptop Go αλλά και του ανανεωμένου Surface Pro X, η Microsoft έκανε ένα σχετικό post στο επίσημο blog της. Εκεί μάθαμε ότι σε όσες αγορές είναι διαθέσιμα τα νέα μοντέλα, θα κυκλοφορήσουν στις 13 Οκτωβρίου. Όμως, το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως τα προϊόντα της σειράς Surface έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το post, η Microsoft το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στην πώληση προϊόντων Surface επίσημα σε 11 νέες Ευρωπαϊκές χώρες: Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία. Η κίνηση αυτή γίνεται, όπως λέει η εταιρεία, για να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση που βλέπει η Microsoft για τα προϊόντα της σειράς Surface.

Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το πότε θα έρθουν επίσημα τα προϊόντα ούτε το ποια προϊόντα θα δούμε. Πάντως, τα νέα Surface Laptop Go και Surface Pro X πωλούνται έναντι 582,48 και 1.490,55 ευρώ αντίστοιχα στο γερμανικό Microsoft Store, οπότε περιμένουμε οι τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα να είναι αντίστοιχες ή λίγο πιο ανεβασμένες. Επίσης, ίσως δούμε και το Surface Duo, όταν έρθει και επίσημα ευρώπη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Οκτωβρίου 2020 19:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.