Σε ποιες πόλεις πιάνει σήμα 5G η Vodafone; Σε ποιες έρχεται τους επόμενους μήνες

, Σε ποιες πόλεις πιάνει σήμα 5G η Vodafone; Σε ποιες έρχεται τους επόμενους μήνες

Την προηγούμενη εβδομάδα η Vodafone ενεργοποίησε το δικό της δίκτυο 5GVodafone Giga Network 5G όπως το ονομάζει και σε αυτό το πρώτο στάδιο είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες περιοχές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας μέχρι το τέλος του ερχόμενου οικονομικού έτους (Μάρτιος 2022) θα έχει καλύψει με 5G το 40% του πληθυσμού της χώρας.

Ποιο συγκεκριμένα, οι πόλεις που θα έχουν κάλυψη με Vodafone 5G θα είναι οι:
  • Πάτρα
  • Ηράκλειο
  • Λάρισα
  • Βόλο
  • Ιωάννινα
  • Χανιά
  • Τρίκαλα
  • Χαλκίδα
  • Κατερίνη
  • Σέρρες
  • Αλεξανδρούπολη
  • Ξάνθη
  • Λαμία
  • Καλαμάτα
  • Ρόδο

Από σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές της που διαθέτουν 5G συσκευή, ώστε να ζήσουν την εμπειρία του Vodafone Giga Network 5G. Οι πελάτες 4G της Vodafone θα επωφεληθούν από βελτιωμένη εμπειρία διασύνδεσης και μεγαλύτερες ταχύτητες – έως και 50% – σε περιοχές όπου λειτουργεί το Vodafone Giga Network 5G.

Συμβατές συσκευές Vodafone 5G

iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy S20 FE 5G
Samsung Galaxy A42 5G
Xiaomi Mi 10T Pro
Xiaomi Mi 10T
Xiaomi Mi 10T Lite
Xiaomi Mi 10 Pro
Xiaomi Mi 10
Huawei P40 Pro
Huawei P40
Samsung Galaxy Tab S7+

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

”Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας μέχρι το τέλος του ερχόμενου οικονομικού έτους (Μάρτιος 2022) θα έχει καλύψει με 5G το 40% του πληθυσμού της χώρας.”
υπολογιστε κανα 2023 για πληρη καλυψη …

Uh

πληρη καλυψη το 2024 ανακοινωσε η cosmote

Ntavelis

Δηλαδή η Τρίπολη θα είναι απ’ έξω;;;

SUPS 👨‍⚖️

ναι…για κανα χρονο ακομα τουλαχιστον αν εχεις vodafone…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.