Smartphones

iPhone 12: Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, ημερομηνία κυκλοφορίας [φήμες]

Η Apple αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο του 2020 να παρουσιάσει την επόμενη γενιά iPhone η οποία πιθανόν θα ακούει στο όνομα iPhone 12. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε αποκλειστικά στα iPhone 12 και σε πληροφορίες όπως σχεδιασμός,
χαρακτηριστικά και ημερομηνία κυκλοφορίας. Ας μην τα πολυλογούμε όμως.

Σχεδιασμός

Ένα σημείο κατατεθέν των τελευταίων iPhone είναι το notch το οποίο έφερε πρώτη φορά η Apple με την κυκλοφορία του iPhone X και έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια. Ίσως, λοιπόν η Apple αποφασίσει να ενσωματώσει ένα notch μικρότερου μεγέθους το οποίο θα προσφέρει στα iPhone οθόνη με μεγαλύτερη αναλογία.

Επιπλέον, όσον αφορά τον σχεδιασμό πληροφορίες δείχνουν ότι ο Αμερικανικός κολοσσός θα αλλάξει τον σχεδιασμό και αντί για ένα σώμα με στρογγυλές άκρες θα συναντήσουμε σώμα με γωνίες όπως συμβαίνει στην περίπτωση του iPad Pro αλλά και του μακρινού iPhone 4. Τέλος, τα iPhone 12 φημολογείται ότι θα φέρουν ένα νέο χρώμα που θα ακούει στο όνομα Navy Blue.

Χαρακτηριστικά

Τα iPhone 12 φημολογείται ότι θα είναι συνολικά τέσσερα, εκ των οποίων το πιο απλό που ίσως ακούει στο όνομα iPhone 12 θα έχει οθόνη 6.1 ιντσών. Μετά από αυτό θα έρθουν οι Pro εκδόσεις και συγκεκριμένα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max με οθόνη 5.4 και 6.7 ιντσών αντίστοιχα, ωστόσο τα δύο τελευταία φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν και με 5G.

Τα γρανάζια των νέων flagship smartphone θα γυρίζει ο A14 Bionic ο οποίος θα αναπτυχθεί με την διαδικασία των 5nm, ενώ η μνήμη RAM του συστήματος παραμένει άγνωστη. Να υπενθυμίσουμε ότι τα iPhone 11 έχουν μνήμη RAM που ανέρχεται στα 4GB.

Στον τομέα της κάμερας τώρα αναμένεται να δούμε βελτιώσεις. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Apple θα ενσωματώσει κάμερα 64MP. Επίσης, renders που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τετραπλή διάταξη και μία ToF κάμερα μαζί με τις wide, ultra wide και telephoto.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο κορωναϊός ωστόσο, φημολογείται ότι θα αναγκάσει τον Αμερικανικό κολοσσό να κυκλοφορήσει τόσο iPhone 9 όσο και το iPhone 12 λίγο αργότερα από το αναμενόμενο. Για την τιμή τώρα δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες, δεδομένο ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα 5G enabled smartphone αναμένεται να δούμε αύξηση τιμής σε αυτό το μοντέλο όμως περισσότερα πράγματα δεν υπάρχουν.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2020 16:14

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.