Microsoft Surface Duo: Νέες αναφορές για ξεκόλλημα του γυαλιού


Φαίνεται πως το Microsoft Surface Duo συνεχίζει να φέρνει προβλήματα στους χρήστες του, αφού υπάρχουν αναφορές για ξεκόλλημα του γυαλιού. Μετά τις αναφορές για σπάσιμο του frame, ότι η συσκευή κιτρινίζει μόνη της περιμετρικά αλλά και για προβλήματα στο hinge, έρχεται ένα ακόμα πρόβλημα να προστεθεί στη λίστα.

Συγκεκριμένα, η αρχική αναφορά έγινε από την ιστοσελίδα DrWindows, όπου είδαμε το εξωτερικό γυαλί να είναι ελάχιστα ξεκολλημένο από το frame. Όπως σημειώνει η πηγή, αυτό έγινε περίπου μετά από 10 πλήρης φορτίσεις του Surface Duo, με το πρόβλημα να φαίνεται ότι η μπαταρία “φούσκωσε” ελαφρώς από τις φορτίσεις. Αν και φαινόταν μεμονωμένο περιστατικό, αρκετοί χρήστες στο Reddit έχουν παρόμοια εμπειρία.

Surface Duo, Microsoft Surface Duo: Νέες αναφορές για ξεκόλλημα του γυαλιού

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι το ίδιο το frame, καθώς αν και οι περισσότεροι χρήστες μιλάνε για το εξωτερικό γυαλί, υπάρχουν περιστατικά όπου ξεκόλλησε ελαφρώς η ίδια η οθόνη. Το καλό είναι πως όσοι μίλησαν στη Microsoft τους αντικατέστησε δωρεάν το Surface Duo τους, όμως η όλη εμπειρία δε φαίνεται να είναι καλός οιωνός για το μέλλον της συσκευής. Τελικά ίσως το εντυπωσιακό πάχος των 4,8 χιλιοστών έχει αρκετά αρνητικά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.